Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σασμός: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής αποκαλύπτεται

Η στάση του Αστέρη στη δίκη

Ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δίκη του Αστέρη, ο Διακομανώλης ανακαλύπτει την παράνομη σχέση Μαθιού-Βασιλικής.

Ο Άγγελος περνάει διάφορες δυσκολίες τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να νιώθει πολλές φορές μόνος, ειδικά στον πόλεμο που έχει ανοίξει με τους Σταματάκηδες. Παράλληλα, η σχέση του με τη Στέλλα έχει τελειώσει πια οριστικά.

Όμως, ο γιατρός βρίσκει στο πρόσωπο της Άσπας έναν άνθρωπο να τον καταλαβαίνει και μετά την επιστροφή της στην Κρήτη για τη δίκη του Αστέρη οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί διαπιστώνοντας πως υπάρχουν πολλά στοιχεία κοινά που τους ενώνουν και τους γοητεύουν. Έτσι, ο Άγγελος κάνει το επόμενο βήμα σε μια σχέση που μόλις ξεκινάει.

Ο Γεράσιμος, από την άλλη, επανέρχεται πιο δυναμικά στο γραφείο και στη ζωή της Στέλλας.

Advertisement

Ο νεαρός φαίνεται να γοητεύεται από τη δικηγόρο κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο και προσπαθεί να κανονίζει συχνές συναντήσεις τους.

Ωστόσο, όσο και αν η Στέλλα προσπαθεί να τον βοηθήσει με την υπόθεση του, το κλειδί της μήνυσης εναντίον του το κρατάει ακόμα ο Καραπάνος.

Εν τω μεταξύ η δίκη του Αστέρη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης αλλά και κατηγορίας. Και αυτή τη φορά, σειρά έχει π μαρτυρία του Μανόλη, καθώς ο νεαρός καλείται να ανέβει στο εδώλιο και να αποκαλύψει όσα έγιναν πριν από τον θάνατο του Πετρή.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς αντιλαμβάνεται πως τα δυνατά συναισθήματα που ένιωσε για εκείνον ακόμη δεν έχουν φύγει. Από την άλλη, ο νεαρός υπομένει στωικά τις εξελίξεις, μοιάζει, όμως, να έχει ήδη αποφασίσει ο ίδιος το μέλλον του.

Η Καλλιόπη, ο Μαθιός και η Στέλλα είναι απογοητευμένοι από την έκβαση της δίκης, καθώς όσα ακούγονται είναι καταδικαστικά για τον Αστέρη. Ξέρουν πως από εδώ και πέρα η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του.

Advertisement

Καθώς οι ελπίδες για να καταφέρει να βγει ο Αστέρης από τη φυλακή λιγοστεύουν, η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή. Και όσο κανείς δεν μπορεί να την εντοπίσει, η μέρα της απολογίας του Αστέρη φτάνει.

Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Παράλληλα, ο Μαθιός αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα. Ενώ βρίσκεται με τη Βασιλική σε ένα κρυφό ραντεβού, κάποιος τους βλέπει μαζί.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Διακομανώλη και το παράνομο ζευγάρι φοβάται πως η σχέση του την μένη μέρα θα έχει μαθευτεί σε όλο το χωριό. Ο Μαθιός προσπαθεί να καθησυχάσει τη Βασιλική και να την πείσει πως θα σώσει την κατάσταση.

Πράγματι, ο Μαθιός αναλαμβάνει με τον δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανώλη και να του κλείσει το στόμα, καθώς ξέρει πως αν μαθευτεί η ερωτική σχέση που έχει με τη Βασιλική εκείνη θα πληγωθεί από τα κουτσομπολιά.

Την ίδια ώρα, οι συναντήσεις ανάμεσα στον Καραπάνο και τον Γεράσιμο πυκνώνουν και ο καθένας συνεχίζει το δικό του σχέδιο εναντίον άλλου.

Advertisement

Ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του αστυνομικού.

Τα βλέμματα όλων, όμως, είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα όπου απολογείται ο Αστέρης, αλλά ο ίδιος με τα λεγόμενα του απογοητεύει την οικογένεια του και αυτοκαταδικάζεται. Δεν δίνει κανένα ελαφρυντικό στον εαυτό του. Μετά την απολογία του Αστέρη, όλα δείχνουν πως έχουν χαθεί για εκείνον.

{DATE}

Δείτε επίσης: Έρχεται «μπόνους» στο Δημόσιο: Ποιοι υπάλληλοι και πώς θα το πάρουν;

Σασμός: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής αποκαλύπτεται
Τάκης Θεοδωρικάκος: Η αλήθεια θα λάμψει στην υπόθεση της Πάτρας
Έρχεται «μπόνους» στο Δημόσιο: Ποιοι υπάλληλοι και πώς θα το πάρουν;
Ουνάϊ Εμερι: O πρωτεργάτης του θαύματος της Βιγιαρεάλ
Ξεκινά η ψηφιακή κάρτα εργασίας σε σούπερ μάρκετ και τράπεζες

Advertisement

Advertisement

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ