Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένας Τρικαλινός στην Εθνική 3Χ3!!!

Στην Εθνική ομάδα 3Χ3 που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Γαλλία για προετοιμασία και φιλικά συμμετέχει και ένα δικό μας παιδί, ο Ρένος Μπαλός.

Ο Ρένος (προκύπτει από το Ειρηναίος) ήταν από τα βασικά γρανάζια του Παπάγου στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και παράλληλα είχε κληθεί και στην Εθνική 3Χ3 οπου προπονητής είναι ένας παλιός μα γνώριμος, ο Άγγελος Τσαγκαράκης, που είχε παίξει μπάσκετ στα Τρίκαλα BC ενώ συμπαίκτης του είναι και ο Νίκος Χουχούμης που επίσης είχε παίξει μπάσκετ στα μέρη μας.

Ο Ρένος Μπαλός έλκει την καταγωγή του από τα Τρίκαλα από την πλευρά και των δύο γονιών του που επισκέπτονται την πόλη συχνά, όπως και ο ίδιος, ενώ η μητέρα του Βούλα Παπαντώνη υπήρξε αθλήτρια στίβου.

Οι εθνικές ομάδες 3Χ3 με τον Άγγελο Τσαγκαράκη στην μέση…

Advertisement

 

Η Εθνική Ομάδα 3×3 Open βρίσκεται στην Γαλλία προκειμένου να λάβει μέρος σε δύο τουρνουά, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της στο καλοκαίρι του 2023.

Οι αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται στην αποστολή, με τεχνικό υπεύθυνο τον Άγγελο Τσαγκαράκη, είναι οι εξής:

Ανδρών: Ανδρέας Πετρόπουλος, Πέτρος Μελισσαράτος, Γιάννης Μολφέτας, Παναγιώτης Ζαραϊδώνης, Ρένος Μπάλος, Νίκος Χουχούμης

Γυναικών: Νεφέλη Στούπα, Βαρβάρα Μυλωνάκη, Κατερίνα Τσινέκε, Κωνσταντίνα Σαρηγιαννίδου, Κατερίνα Μαρίνη, Χριστίνα Θεοδώρου

Advertisement

Η Εθνική Ομάδα 3×3 πήρε αρχικά μέρος  σε τουρνουά στο Σεντ Ζαν ντε Μοριέν (21/5) με τη συμμετοχή ακόμη της Γαλλίας, της Κίνας και της Ουκρανίας και στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο τουρνουά Big 12 (26-27/5) στο Βουαρόν μαζί με τις Γαλλία, Ουγγαρία, Τσεχία, Κίνα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ουκρανία και Πολωνία.

Ο δικός μας Ρένος Μπαλός πρώτος απο αριστερά όρθιος με την Εθνική 3Χ3. Κάτω δεξιά ο παλιός μας γνώριμος Νίκος Χουχούμης

Advertisement

Generated by Feedzy