Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Έπαιξαν για τον Ηλία…

Στην μνήμη του Ηλία Μπρέλλα, ποδοσφαιριστή του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου, που έχασε την ζωή του μέσα στο γήπεδο σε ηλικία μόλις 21 ετών διεξήχθη χθες ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους βετεράνους της Εθνικής Ελλάδος, τον Καραϊσκάκη Μαυρομματίου και μία ομάδα επίλεκτων από την Καρδίτσα.

Στο Μαυρομμάτι βρέθηκαν χθες οι Ζαγοράκης, Κυργιάκος, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Χαλκιάς, Θωμαϊδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νταρακλίτσας, Κυριάκος,Καπετανόπουλος και άλλοι παίκτες του παρελθόντος προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης ο οποίος έχει άλλωστε κολλήσει πολλά «ένσημα» στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής.

Μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν χθες στο Μαυρομμάτι. Όρθιοι: Καπετανόπουλος, Χαλκιάς. Θωμαϊδης, Κυργιάκος, Λυμπερόπουλος.  Κάτω: Κυριάκος, Ζαγοράκης, Γιάννης Σκόνδρας, Μπασινάς, Νταρακλίτσας
Η ομάδα των επίλεκτων Καρδίτσας
Ο Καραϊσκάκης
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τον πατέρα του αδικοχαμένου Ηλία Μπρέλλα

Advertisement

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης με τον Θοδωρή Ζαγοράκη
Σε άψογη κατάσταση ο Σωτήρης Κυργιάκος
Ο Γιάννης Σκόνδρας ενίσχυσε την ομάδα των διεθνών και έβγαλε φυσικά και τα τρία ημίωρα μιας και είναι σε άρστη κατάσταση….
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Περικλής Αμανατίδης
Γνήσιο τέκνο του Μαυρομματίου ο Νίκος Παϊταρίδης δεν θα μπορούσε να λείψει απο το γήπεδο
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Τρικαλινοι. Απο αριστερά Βασίλης Κωνσταντάκος, Γιάννης Τζώρτζης, Γιώργος Παπαγεωργόπουλος, Θοδοωρής Ζαγοράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξανδρος Σφήκας

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy