Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αθηνά Πολίτη: Διασκέδασε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη

Ξέφρενο γλέντι στον Κιάμο

Ξέφρενο γλέντι στα μπουζούκια για την Αθηνά Πολίτη και το ζεύγος Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες μια μοντέρνα επανεκτέλεση της τεράστιας επιτυχίας των 90s «Μία σου και μία μου» (θα το μετανιώσεις!), κάνοντας μεγάλο σουξέ, βρέθηκε στο Posidonio για να διασκεδάσει με το live πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου.

Φυσικά, η εκρηκτική Αθηνά μαγνήτισε αμέσως τα βλέμματα των θαμώνων αλλά και τα φωτογραφικά φλας, κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις κοσμικές εμφανίσεις της. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Το κορίτσι είναι… φωτιά και λάβρα!

Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, η Αθηνά Πολίτη πέρασε την είσοδο του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, όπου γλέντησε ως το ξημερώματα παρέα με τον τραγουδοποιό Χρήστο Δάντη και τη νεαρή σύντροφό του και φιναλίστ του τελευταίου «Survivor» Ασημίνα Χατζηανδρέου. Εβγαλαν, μάλιστα, και selfies, που διοχετεύθηκαν στα social media. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δάντης και η Αθηνά είναι χρόνια φίλοι και δεν αποκλείεται στο μέλλον να συνεργαστούν κιόλας. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια και στην Ασημίνα, με την οποία κουβέντιασαν, μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο reality επιβίωσης η γνωστή ποδοσφαιρίστρια.

Ο leader του μουσικού σχήματος στο Posidonio Πάνος Κιάμος δεν παρέλειψε να περάσει από το τραπέζι τους, δίνοντας φυσικά το μικρόφωνο στον Χρήστο Δάντη. Ο τελευταίος έκανε ένα μαγαζί… άνω κάτω τραγουδώντας το «Παλιό μου παλτό» και άλλες διαχρονικές επιτυχίες του, με την Αθηνά και την Ασημίνα να συμμετέχουν ενεργά στα χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές του πλήθους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Αθηνά Πολίτη αναμένεται επίσης να ξεκινήσει σύντομα live εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, συμπράττοντας on stage με μεγάλο όνομα της δισκογραφίας. Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

Advertisement

Δείτε επίσης: Ασημίνα Χατζηανδρέου – Χρήστος Δάντης: Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει πως γνώρισε τον τραγουδιστή στην Κρήτη (vids)

Πηγή:espressonews.gr







Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy