Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ήταν λάθος να δώσω αυτές τις φωτογραφίες στη Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Την ξέρετε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν κρατά τίποτα κρυφό για τον εαυτό της», λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, όμως, η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία και μητέρα της κόρης του έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση.

Όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Yes I do catwalk, το απόγευμα της Πέμπτης και την ρώτησαν σχετικά, εκείνη απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα: «Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη αν την πιάσω!

Advertisement

Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα! Την ξέρετε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν κρατά τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες.

Δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, δηλαδή του Στάθη συγκεκριμένα, στο παιχνίδι, στη σχέση μας. Το ζω μόνη μου αυτόν τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο».

To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ήταν λάθος να δώσω αυτές τις φωτογραφίες στη Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy