Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αμετανόητος ο Καραμανλής – Αποφασισμένος να κατέβει στις εκλογές

Κλείνει τα αυτιά του ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, στις φωνές που τον καλούν να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, εξαιτίας του πρόσφατου τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη με τους τουλάχιστον 57 νεκρούς.

Advertisement

«Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από την πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ό,τι συνέβη, να με στείλει σπίτι μου. Ο λαός, όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ», φέρεται να είπε ο βουλευτής της Ν.Δ., μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο και την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Εσωτερικές πιέσεις

Advertisement

Σημειώνεται πάντως ότι δεν είναι μόνο τα κόμματα της αντιπολίτευσης που καλούν τον κ. Καραμανλή να βγει εκτός ψηφοδελτίων, αλλά υπάρχουν και φίλια πυρά εντός της Νέας Δημοκρατίας. Υπενθυμίζεται ότι τη διαφοροποίησή τους στην υποψηφιότητα του συναδέλφου τους εξέφρασαν ήδη ορισμένοι βουλευτές της Ν.Δ.,  ενώ άλλοι τήρησαν πιο «μεσοβέζικη» στάση, υπονοώντας ωστόσο σαφώς πως είναι καλύτερο για τον πρώην υπουργό να απόσχει από την επικείμενη εκλογική διαδικασία. 

Advertisement

Generated by Feedzy