Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απίστευτος Δικέφαλος στον Πειραιά – Κέρδισε τον Εθνικό και τώρα «τελικός»… Ευρώπης

Παρότι αγωνίστηκε για τέσσερα λεπτά με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον Πειραιά μς 5-6 του Εθνικού και τώρα θα αντιμετωπίση τον Υδραϊκό με φόν το την… Ευρώπη.

Ο τρίτος και αποφασιστικός αγώνας των πλέι-οφ για τις θέσεις 5-8 ήταν επεισοδιακός και σημαδεύτηκε από την αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Σγουρίδη, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, μετά από σύρραξη με τον Βιτέλλα (ο οποίος αποβλήθηκε με αντικατάσταση).

Στο σημείο εκίνο το σκορ ήταν 5-4 υπέρ του «Δικεφάλου του βορρά», αλλά στο τετράλεπτο που έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Εθνικός κατάφερε απλώς να ισοφαρίσει. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, με γκολ του Πολυμέρη Προσινικλή, και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετική άμυνα και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα ως το τέλος και να κάνει το 2-1 στη σειρά.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που εμφανίζεται πολύ βελτιωμένη στα πλέι-οφ, θα έχει ξανά το μειονέκτημα έδρας στους αγώνες με τον Υδραϊκό, από τους οποίους θα κριθεί η τελευταία θέση της χώρας μας για το Eurocup της επόμενης περιόδου. Από την πλευρά του, ο «αυτοκράτορας» ολοκλήρωσε τη σεζόν στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Ισότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου – Συλλογικές συμβάσεις ίσων αμοιβών από την ομοσπονδία

Advertisement







Advertisement

Generated by Feedzy