Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Απειλή για -3 στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Νέα προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε δυο ενεργοποιήσεις ποινών αφαίρεσης βαθμών και μια επιβολή.

Οι ενεργοποιήσεις αφορούν τους Δημήτρη Κουτρομάνο και Νταμιάνο Γκίνη, για οφειλές που ξεπερνούν τα 15.000 ευρώ, ενώ η επιβολή αφορά χρέος σχεδόν 18.000 ευρώ προς τον Ζίγκι Μπαντιμπαγκά. Για τις δύο πρώτες υποθέσεις η ΑΣΑ έχει δέκα μέρες για να αποφύγει την οριστική αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Advertisement

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 8.975,33 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 200 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 112/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νταμιάνο Γκίνη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 6.000 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 120/2023 απόφαση επιβολής ποινής  του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 02.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζιγκί Μπαντιμπανγκά κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 17.402,72 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy