Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απεργιακός ξεσηκωμός σήμερα στα Τρίκαλα

Σήμα για απεργιακό ξεσηκωμό δίνουν για σήμερα, Τετάρτη, μαθητές, εκπαιδευτικοί, φορείς, Ομοσπονδίες ,συνδικάτα και κόμματα της αντιπολίτευσης με τις αποφάσεις και τις απεργιακές συγκεντρώσεις τους.

Advertisement

Καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά, καταδικάζοντας στους δρόμους του αγώνα τους ενόχους για το έγκλημα στα Τέμπη.

Επίσης, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία.

Advertisement

Με ρυθμούς καταιγίδας καταφθάνουν στο μεταξύ οι ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων με τις οποίες ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στην απεργία και τις συγκεντρώσεις.

Στις 11:00 π.μ.:

Advertisement

Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων μέλος της ΟΓΕ απευθύνει κάλεσμα στις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση για το έγκλημα στα Τέμπη 8 Μάρτη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου 11πμ.

Advertisement

Εργατικά Σωματεία Τρικάλων
● Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών

● Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Τρικάλων

Advertisement

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
11πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Advertisement

ΚΚΕ(μ-λ) Τρικάλων: Όλοι στη απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 11:00 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Advertisement

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών Τρικάλων: Τετάρτη 8/3 στις 11:00 πμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Ο.Α.Σ.Τ.- Η Άνοιξη: Στα πλαίσια αυτά καλούμε όλους τους αγρότες του νομού να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνεται από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς του νομού αύριο 11:00 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου με προσυγκέντρωση 10:30 στο ταχυδρομείο.

Advertisement

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Εργαζομένων του Γ.Ν.Τρικάλων: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:00π.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Στις 12:00 μ.μ.: 

Advertisement

ΕΛΜΕΤ:  24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023 Πλατεία Ρήγα Φεραίου ώρα 12μμ

Advertisement

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ : Όλες και όλοι την Τετάρτη 8 Μάρτη στην απεργιακή συγκέντρωση στα Τρίκαλα στις 12:00 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ :Όλοι και όλες στην Πανεργατική απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Advertisement

ΜέΡΑ 25-Όλοι και όλες να είμαστε στην απεργιακή κινητοποίηση στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.

Αριστερή Πρωτοβουλία Τεχνικών Τρικάλων στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών: Καλούμε αύριο Τετάρτη 08/03 στην κινητοποίηση στις 12 πμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Advertisement

Σωματείο Συνταξιούχων ΊΚΑ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Όλοι στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το έγκλημα που διαπράχθηκε στα Τέμπη. Τρίτη 08 Μάρτη 2023 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Τρικάλων. Να μην λείψει κανείς συνταξιούχος, παίρνουμε μέρος για την άδικη σφαγή των παιδιών-εγγονιών μας.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy