Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποκλείστηκε η Εθνική χάντμπολ των Ανδρών

Στην Ποντγκόριτσα και στο κατάμεστο από 6.000 φιλάθλους Sports Center Moraca σταμάτησε το ταξίδι της Εθνικής Ανδρών προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ του 2023

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 33-25 από το Μαυροβούνιο, στον δεύτερο αγώνα του Β’ γύρου των πλέι οφ στη Β’ προκριματική φάση. Στην εντυπωσιακή διαδρομή που διένυσε νίκησε τα 9 από τα 10 παιχνίδια της και έχασε μόνο το τελευταίο… Υπενθυμίζεται ότι οι διεθνείς έκαναν συνεχώς υπερβάσεις με αποκορύφωμα την σπουδαία νίκη στη Χαλκίδα με 25-23 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, αυτούς τους έξι μήνες», είπε μετά τον αποκλεισμό της Εθνική ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας και συνέχισε: 

«Θεωρώ πως κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Μας έλειψαν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως τα είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η πραγματικότητα είναι ότι για να μπορέσεις να προκριθείς παίζοντας σε μία τέτοια έδρα, χρειάζεται να είσαι πολύ καλός σε όλους τους τομείς. 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, δεν σταμάτησαν στιγμή να παλεύουν, αυτό ήταν φανερό μέσα στο γήπεδο. Όσο και είναι σκληρό θα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτή την προσπάθεια, να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία, να βελτιωθούμε και να ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα. 

Advertisement

Το επίπεδο των Εθνικών ομάδων συνεχώς ανεβαίνει, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς, να ακολουθήσουμε αυτό το ρεύμα και να μπορούμε να είμαστε πάντα παρόντες σε τέτοια ματς πλέι οφ που δίνουν προκρίσεις και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι κόποι μας θα ανταμειφθούν»

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 5-3, 7-6, 9-8, 13-10, 16-12 (ημχ.), 18-17, 21-19, 23-20, 28-22, 29-23, 33-25

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ρογάνοβιτς): Σίμιτς, Μιγιούσκοβιτς Φ. Βούγοβιτς 2, Μ. Βούγιοβιτς 6, Τσαβόρ 2, Λάζοβιτς 1, Τσέπιτς 5, Μπρ. Βούγιοβιτς 9, Ράντοβιτς, Καλουτζέροβιτς, Σ. Βούγιοβιτς, Σεβαλίεβιτς 1, Μπόζοβιτς 3, Λάσιτσα 1, Αντελιτς, Γκρμπόβιτς 3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ζαραβίνας): Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης 1, Μπόσκος 2, Λιάπης, Μυλωνάς 3, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης 1, Πασσιάς 5, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς 8, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου 2, Αραμπατζής.

Διαιτητές: Μπάουμγκαρντ- Βίλντ (Γερμανία), Παρατηρητής: Ρατζ (Ελβετία), Δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 2/2-1/2

Advertisement
{DATE}

Δείτε επίσης: Μεγάλη νίκη για την εθνική ομάδα χάντμπολ

Αποκλείστηκε η Εθνική χάντμπολ των Ανδρών
Έιμι Σούμερ: Δέχθηκε απειλές για τη ζωή της για αστείο που έκανε στην τελετή απονομής των Όσκαρ
Philipp Plein: Απαλλάχθηκε από κατηγορίες περί ομοφοβίας
Το Μαϊάμι πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Ατλάντα Χοκς (115-91)
Πάπας Φραγκίσκος: “Να μην συνηθίσουμε στον πόλεμο – Ειρήνη στην Ουκρανία”

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy