Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Απ’ το πρώτο ματς τελικό ο ΠΑΟΚ, 1-5 στη Λαμία

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ στη Λαμία, επικράτησε με 5-1 και «καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκεί όπου θα περιμένει τον νικητή του ημιτελικού Ολυμπιακός-ΑΕΚ (3-0 κέρδισε η Ένωση στο πρώτο ματς).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με γκολ των Κάλεντ Νάρεϊ μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο, Γιάννη Κωνσταντέλια στο 25’, Ντάγκλας Αουγκούστο στο 62′, Μπράντον Τόμας στο 67′ και Ζόαν Σάστρε στο 69′ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς για τα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Στο 86′ το γκολ της τιμής από τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ για το σύλλογο από τη Φθιώτιδα.

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά, αν και πάλι υπήρξε ένταση λίγο πριν τη λήξη με αποτέλεσμα να δει κι ο Λουτσέσκου την κίτρινη κάρτα, όπως και ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Θεσσαλονίκη. Ο μεν ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς στο Βόλο και την προσπάθεια διεκδίκησης του πρωταθλήματος, η δε Λαμία στο ταξίδι της στο Αγρίνιο και τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Advertisement

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Σιμόν), Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Σλίβκα, Τζανδάρης (59′ Νούνιες), Στάνκο (59′ Ντε Βινσέντι), Μαρτίνεθ, Ασκόφσκι (65′ Αμπάντα), Μανούσος (65′ Μεδίνα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σάστρε, Αουγκούστο (63′ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (71′ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς (75′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (63′ Τάισον), Μπράντον (75′ Τζίμας).

Advertisement

Generated by Feedzy