Follow Us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ας τους αλλάξουμε τα φώτα

Τα πάντα σκοτεινιάζουν γύρω μας. Tο τέρας, καλοθρεμμένο, συνεχίζει ακάθεκτο την δουλειά του.

Advertisement

Οι προστάτες του, μια δράκα ξιπασμένων και αμετροεπών καθικιών που, έχοντας την ασυλία των καλοπληρωμένων μιντιακών ψιττακών, έχουν αποθρασυνθεί πλήρως και εκτοξεύουν τη μια βαρβαρότητα πίσω από την άλλη.

Δεν έχουν πλέον κανέναν ηθικό φραγμό, τους διακρίνει ένας λουδοβικισμός και μια έπαρση άνευ προηγουμένου.

Advertisement

Ο ένας μας πετάει στη μούρη ότι «ο τζάμπας πέθανε, να πληρώσουν τη ΔΕΗ», λες και δεν την πληρώναμε τόσα χρόνια. Η άλλη μας λέει «χαλάλι του του προέδρου», που κτίζει βιλάρα από το αίμα μας. Και ο τρίτος ο καλύτερος μας λέει ότι έκανε μεγάλο καλό στον ελληνικό λαό ο πρόεδρος.

Η κοινωνία ζει στο έλεος του κάθε καλοβολεμένου τσογλανιού που η κυβέρνηση βαπτίζει άξιο και του φουσκώνει τα μυαλά και τις τσέπες με εξουσία και χρήμα. Και με μια αντιπολίτευση ξενέρωτη, φοβική, που λειτουργεί με τη λογική του ώριμου φρούτου, περιμένοντας να πέσει από μόνο του.

Advertisement

Το παραμυθάκι των ιδιωτικοποιήσεων και του υγιούς ανταγωνισμού που θα είναι προς όφελος των καταναλωτών γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος. Σιγά μην και δεν τα βρίσκανε μεταξύ τους οι εταιρίες να δημιουργήσουν ένα ωραιότατο καρτέλ και να καθορίζουν τις τιμές ανάλογα με τα συμφέροντά τους…

Βγήκε βέβαια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας καθησυχάσει, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός μέσα στο Μάη θα εξαγγείλει τέτοια μέτρα που δεν θα ξαναδούμε λογαριασμούς 4 και 5 φορές πιο υψηλούς από τους κανονικούς!

Όπερ μεθερμηνευόμενο: «Δεν πρόκειται ρε μπαγλαμάδες να ξαναπληρώσετε 5 φορές πιο πάνω.

Advertisement

Θα το πληρώνετε 3 φορές επάνω και θα λέτε κι ευχαριστώ, γιατί εμείς οι άξιοι έχουμε μεγάλα έξοδα και μεγάλα σόγια να θρέψουμε και πολλά εκκολαπτόμενα τσογλανάκια να σπουδάσουμε στα Χάρβαντ και στα Ματσατσούτσες…

Advertisement

Γι’ αυτό μικροί υπάνθρωποι-πρωτοπίθηκοι θα σας αλλάξουμε τα φώτα, λες και στις σπηλιές που γεννηθήκατε είχατε και φώτα».

Ξυπνήστε πριν ανοίξετε τα μάτια σας και δείτε τα σκοτάδια που σας έχουν επιβάλλει, ακόμα και τώρα που νομίζετε ότι έχετε φως.

Ας τους αλλάξουμε εμείς τα φώτα!

Advertisement

Κώστας Γκιώνης

Advertisement

Generated by Feedzy