Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διθύραμβοι Δένδια για Χατζηγάκη

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια προλόγισε ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Δένδιας, τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων κ. Μικέλη Χατζηγάκη. Χαρακτηριστικά,  ο κ. Δένδιας είπε «Εγώ, αγαπητέ μου Μικέλη, θα ήθελα να σε προτείνω στην κοινωνία των Τρικάλων σαν επόμενο Βουλευτή τους. Και θα ήθελα επίσης να πω, κυρίες και κύριοι, πως η επόμενη κυβέρνηση, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανάγκη από στελέχη σαν τον κύριο Χατζηγάκη»

Advertisement

Η ομιλία του υποψηφίου Τρικαλινού Βουλευτή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα σε ιδιαίτερα πολυπληθές ακροατήριο ετεροδημοτών. Η αίθουσα του ξενοδοχείου Intercontinental ήταν ασφυκτικά γεμάτη με Τρικαλινούς που ήρθαν να ακούσουν την ομιλία του νεότερου υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ ενώ η παρουσία του κ. Δένδια, του κορυφαίου Υπουργού της Κυβέρνησης και ενός Υπουργού που είναι από τους πιο επιτυχημένους Υπουργούς Εξωτερικών της Μεταπολίτευσης, του προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερο κύρος και αέρα νικητή για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Advertisement

Η φιλία του κ. Νίκου Δένδια με την οικογένεια Χατζηγάκη είναι διαχρονική και έχει βαθιές ρίζες. Η σχέση αυτή έγινε στενότερη από την εποχή που ο ίδιος (το 2009) διαδέχθηκε τον Σωτήρη Χατζηγάκη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ κατόπιν είχε μιλήσει και στα Τρίκαλα παρουσιάζοντας βιβλίο του πολυγραφότατου πρώην Τρικαλινού Υπουργού.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης στην ομιλία του επικεντρώθηκε στην ανάλυση του οράματός του για την ανάπτυξη του νομού Τρικάλων που βασίζεται σε δύο πυλώνες:

Advertisement

Πρώτον, στην στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών και την βελτίωση των προϊόντων για την ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων παραγωγικών μονάδων. Δεύτερον, στην περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού με την ανάδειξη (παράλληλα με τον θρησκευτικό τουρισμό) του οικοτουρισμού και την προβολή των τοπικών μας προϊόντων που θα προσελκύσουν επενδυτές και επιπλέον επισκέπτες.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy