Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελληνίδες δημοσιογράφοι τρέχουν να γλιτώσουν από τα drone καμικάζι στο Κίεβο

Δραματικές στιγμές ζουν για άλλη μια φορά όσοι βρίσκονται στο Κίεβο, καθώς από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (17.10.2022) στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας σημειώνονται επιθέσεις με drone καμικάζι από την Ρωσία. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι εκρήξεις, σε τρεις διαφορετικές περιοχές. 

Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας βρίσκονται και πολλοί δημοσιογράφοι, προκειμένου να καλύψουν τις εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου. Στο Κίεβο υπάρχουν και αρκετοί ανταποκριτές από την Ελλάδα, οι οποίοι μεταφέρουν τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην ουκρανική πρωτεύουσα και τις εκρήξεις που σημειώνονται. 

Τον πανικό που επικρατεί στο Κίεβο αποτύπωσε με τον πιο δραματικό τρόπο η δημοσιογράφος Αδαμαντία Λιόλιου, η οποία τη στιγμή που ήταν ζωντανά στον αέρα του OPEN υπήρξε νέος συναγερμός για πιθανή επίθεση. Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι που βρίσκονταν στον δρόμο κοντά στην πλατεία Μαϊντάν ξαφνικά να τρέχουν αναζητώντας ένα καταφύγιο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Στιγμές πανικού αποτυπώθηκαν όμως και στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Την ώρα που η δημοσιογράφος ήταν στον αέρα, οι ουκρανικές Αρχές προσπαθούσαν να φωνάξουν δημοσιογράφους, τεχνικούς και όσους βρίσκονταν στο σημείο να μπουν κάτω από μια πυλωτή προκειμένου να καλυφθούν και να μείνουν όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. 

Advertisement

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

To άρθρο Ελληνίδες δημοσιογράφοι τρέχουν να γλιτώσουν από τα drone καμικάζι στο Κίεβο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Generated by Feedzy