Follow Us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ετοιμάζουν ρεκόρ Γκίνες με Ferrari F8 Tributo στα Μετέωρα

Ο Ιταλός οδηγός Fabio Barone, Πρόεδρος του μεγαλύτερου club Ferrari της ιταλιας και κάτοχος 4 ρεκόρ Γκίνες ετοιμάζεται για ένα μοναδικό σόου… ταχύτητας στα Μετέωρα.

Advertisement

Μία εντυπωσιακή εκδήλωση η οποία θα καταγραφεί επίσημα ενώ παράλληλα θα γυριστεί και ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto, στις 25 Απριλίου ο Ιταλός οδηγός Fabio Barone θα διανύσει με μία Ferrari F8 Tributo το δρόμο από το χωριό Καστράκι προς τα εντυπωσιακά και γραφικά Μετέωρα.

Ο Ιταλός οδηγός θα καλύψει μία απόσταση 4 περίπου χιλιομέτρων με το πόδι τέρμα στο… πάτωμα, θέλοντας να καταγράψει ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Fabio Barone, είναι ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου club ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, το “Passione Rossa”.

Advertisement

Έχει 25 χρόνια δραστηριότητας σε όλο το κόσμο και πάνω από 800 ενεργές εκδηλώσεις, ενώ κατέχει 4 παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες. Το τελευταίο του ήταν το 2021 όταν ταξίδεψε από το κέντρο της Ρώμης στο Βόρειο Ακρωτήριο της Νορβηγίας (το βορειότερο σημείο της Ευρώπης που είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο), σε λιγότερο χρόνο (περίπου 4 ώρες) από ό, τι προβλέπει το Google Maps.

Advertisement

Γνώριμος στην Ελλάδα

Η συγκεκριμένη Ferrari F8 Tributo με την οποία θα έρθει στην Ελλάδα, έχει δεχτεί αρκετές βελτιώσεις έτσι ώστε το χρονόμετρο να καταγράψει τον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Advertisement

Ο Fabio Barone έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την Ελλάδα, ενώ τελευταία τον είδαμε στην Αθήνα το 2021, όταν έκαναν απόβαση στην Αθήνα 30 Ferrari…

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy