Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηράκλειο: Ανήλικοι έβγαλαν μαχαίρι σε 17χρονο και τον λήστεψαν – Άφαντοι οι δράστες, σοκαρισμένο το θύμα

Θύμα ληστείας με την απειλή μαχαιριού έπεσε ένας 17χρονος μαθητής λυκείου στο Ηράκλειο Αττικής, το απόγευμα της Κυριακής (15.05.2022) από δύο άγνωστα άτομα – πιθανότατα ανήλικα κι αυτά!

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της 15ης Μαΐου, στην πλατεία Μακεδονίας του Ηρακλείου Αττικής, όταν ο 17χρονος κινούμενος πεζός αντιλήφθηκε να τον πλησιάζει μία μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού. Το δίκυκλο σταμάτησε μπροστά του και οι δύο αναβάτες τού ζήτησαν να τους δώσει το τσαντάκι του, ενώ ο συνεπιβάτης του προέταξε έναν σουγιά και τον απείλησε ότι θα τον μαχαιρώσει.

Φοβούμενος για τα χειρότερα ο μαθητής λυκείου παρέδωσε το τσαντάκι, το οποίο είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό και την αστυνομική ταυτότητα του 17χρονου, με τους δράστες να εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου Αττικής, το οποίο ανέλαβε την προανάκριση και την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Advertisement

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Ηράκλειο: Ανήλικοι έβγαλαν μαχαίρι σε 17χρονο και τον λήστεψαν – Άφαντοι οι δράστες, σοκαρισμένο το θύμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Generated by Feedzy