Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο για την 4χρονη που βρέθηκε σε νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Περιπέτεια για ένα κορίτσι 4 ετών που όπως φαίνεται μπέρδεψε το νερό με τη ρακή, στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Τι αναφέρουν οι γιατροί που εξέτασαν τη μικρή…

Πανικόβλητοι έτρεχαν χθες οι γονείς 4χρονου κοριτσιού, το οποίο αντί να πιει νερό, αφού είχε διψάσει, ήπιε ρακή. Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, το βράδυ της Τετάρτης.

Το κοριτσάκι που μπέρδεψε τα μπουκάλια, γεγονός όχι δύσκολο, δεν φαίνεται να ήπιε μεγάλη ποσότητα, ωστόσο οι γονείς ανησύχησαν και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Κώστα Τερζάκη, το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση, εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα αφού το πιθανότερο είναι να μην ήπιε καν αλκοόλ, αλλά μόλις αντιλήφθηκε τη γεύση να το έφτυσε.

Σύμφωνα με το creta24.gr, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και το παιδί έφαγε, πήρε εξιτήριο. Ωστόσο οι γονείς σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσουν τη λαχτάρα που πήραν και μάλλον τα μπουκάλια ρακής θα εξαφανιστούν από το σπίτι.

Advertisement

To άρθρο Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο για την 4χρονη που βρέθηκε σε νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Generated by Feedzy