Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κλέλια Ρένεση απαντά για τα χυδαία σχόλια στα social media – «Έθιξε κάτι πολύ προσωπικό»

Το μεσημέρι της Κυριακής (18.09.2022), η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε στο πλατό του «Καλύτερα Δε Γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τις αναρτήσεις της στα social media, απάντησε ανοιχτά στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει την κόρη της.

«Δεν πρέπει να απαντάω. Κάποια στιγμή τώρα τελευταία απάντησα σε κάτι που που έθιξε κάτι πολύ προσωπικό δικό μου, πολύ άγιο και ιερό» ανέφερε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση. «Εκεί λες είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, σου έχω δώσει πρόσβαση μέσα από τις δικές μου τις αναρτήσεις, τώρα μην το πας εκεί κάτω, μην κυλιέσαι στο πάτωμα, γιατί αυτά μένουν», πρόσθεσε. 

«Εγώ μπορεί να κάνω την πάπια το μικρό θα μεγαλώσει και δεν σου εγγυώμαι ότι δεν είναι χειρότερη από εμένα. Κάπως προσπαθώ να την προστατέψω. Έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που όλοι την αγαπάνε . Μεγαλώνοντας θα μάθει ότι υπάρχουν και σοι σκληροί άνθρωποι, οι αιχμηροί, αυτοί που θα σε γονατίσουν για κανέναν λόγο, και προσπαθώ ακόμα να την προστατεύω», σημείωσε επίσης η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

To άρθρο Η Κλέλια Ρένεση απαντά για τα χυδαία σχόλια στα social media – «Έθιξε κάτι πολύ προσωπικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy