Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μεγάλη συγκέντρωση στην Καλαμπάκα για την δολοφονία των Τεμπών είναι το προμήνυμα της Κυριακής 21 του Μάη.

Όταν γράφεις εκθέτεις το εγώ σου ασχέτως αν τονώνεται η πληγώνεται. Να νομίζεις πως μπορείς να νικήσεις τους νόμους που αυτοί φτιάξανε για να είναι αήττητοι. Δυστυχώς δεν μπορεί να νικήσει κανένας τον εικονικό κόσμο του εχθρού και εκεί κερδίζει πάντα αυτός που τον δημιούργησε.

Advertisement

Πλέον όλοι ξέρουμε ποίοι είναι αυτοί που κρατούν τα πιστόλια και ποιοι τα θύματα. Αληθινά γράφει κάποιος που δεν έχει κανένα κίνητρο πίσω από τις λέξεις.

Είναι πιο εύκολο να κάνω μια χειραψία με αυτόν που μου ζητάει το μέλλον μου – με την ψήφο – για δικά του συμφέροντα και να του πω καλή επιτυχία, παρά να τον βάλω στην γωνία και να τον αρχίσω στις ερωτήσεις δείχνοντας τον πως δεν μπορεί να παίζει άλλο μαζί μου.

Advertisement

Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο, δεν θέλω άλλο για το καλό μου τίποτα. Και τι θέλει να μου πει ο πολιτικάντης; Να με σώσει από τα ιδανικά που με το ζόρι προσπαθούν να μείνουν γαντζωμένα πάνω μου, η να με σώσει από την ιδέα πως χωρίς εμένα είναι ένα τίποτα; Όταν η κοινωνία περνά από την αδράνεια και την παθητικότητα στην απέχθεια και την αηδία τελειώνει με το’’ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ . Α . Ε .’’ Η Μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής στην Καλαμπάκα για την δολοφονία των Τεμπών είναι το
προμήνυμα της Κυριακής 21 του Μάη.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΝΟΥΛΗΣ

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy