Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Δεν ξέρουμε αν οι «κυανέρυθροι» είχαν ελπίδες για να πιάσουν την πρώτη θέση. Ήταν δεδομένο όμως πως για να τις διατηρήσουν ζωντανές δεν έπρεπε να χάσουν πόντο και να κερδίσουν και μέσα στην Λευκάδα.

Οι υπολογισμοί μετά την οδυνηρή ήττα από την Λευκίμμη με 0-1 σταματούν καθώς πλέον η συνέχεια θα είναι τυπική. Με Τηλυκράτη, ΑΟ Υπάτου  να προχωρούν με τρίποντα τα Τρίκαλα είναι οριστικά εκτός στόχου και η συνέχεια θα δώσει την ευκαιρία συμμετοχής σε νέα παιδιά εν’ όψει της ερχόμενης περιόδου.

Τα Τρίκαλα δεν ήταν άσχημα. Ειδικά στην επανάληψη έπαιξαν μονότερμα την Λευκίμμη και έχασαν ένα τσουβάλι γκολ για να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι από το γκολ του Γαστεράτου στο 40’ με κεφαλιά.

Την ορμή πάντως των παικτών δυσκόλεψε για μία ακόμη φορά το γήπεδο-χωράφι το οποίο είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξει εν’ όψει της συνέχειας…

Advertisement

Όσο αφορά τις πιο κλασσικές ευκαιρίες;

Στο 53’ όταν μετά απο κόρνερ του Καρανίκα ο Παγκράτης έχασε την μπάλα και ο Αγκαράι πλάσαρε με τον Λώμη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!!!

Στο 58’ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΤ, Δοκάρι οριζόντιο σε κεφαλιά του Αλεξιου και στην συνέχεια εξ επαφής κεφαλιά του Κουσκουνά αποκρούει εντυπωσιακά ο Παγκράτης!!!

Το σφύριγμα της λήξης βρηκε τους πάντες από τα; Τρίκαλα απογοητευμένους και τους Κερκυραίους στον έβδομο ουρανό αφού έκαναν βήμα σωτηρίας και θα έχουν να θυμούνται ότι κέρδισαν μέσα έξω τα Τρίκαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κολορίζος (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους κ.κ. Μπύρο, Σελελή (Ευρυτανίας). Ο Λαμιώτης ρέφερι δοκίμασε τα νεύρα όλων με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του. Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κωστακώτη στο 80’ και με απευθείας κόκκινη τον Γρηγοριάδη στην εκπνοή  ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αλεξίου, Κρητικό, καρανίκα των Τρικάλων και Μπαλό, Γαστεράτο, Βασιλάκητης Λευκίμμης

Advertisement

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σακης Θεοδοσιάδης): Λέτσο, Καρανίκας, Σανδραβέλης (71’ Βαταμίδης), Ριζογιάννης, Κοσκουνάς, Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσιανικούλης, Αλεξίου, Λουκάς, Κωστόπουλος

ΛΕΥΚΙΜΜΗ ( Παναγιώτης Κορομπόκης): Παγκράτης, Μοτσοβίλα, Γαστεράτος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Λώμης, Μπαλός, Πότσης, Πουλημένος, Τουρμούσογλου (78΄ Βασιλάκης), Χατζηστάμου

 

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy