Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η Φήκη “πάτησε” (4-2) τον Παναγρινιακό

Στοπ στο σερί ανάποδων αποτελεσμάτων του Φεβρουαρίου ήθελε  να βάλει  η ομάδα της Φήκης και το πέτυχε στην 16η αγωνιστική καθαρίζοντας εύκολα και με 4-2  τον Παναγρινιακό σε ένα πολύ εύκολο όπως αποδείχθηκε παιχνίδι

Η ομάδα έδειξε την δυναμική της τρία γκολ στο πρώτο  ημίχρονο  κι έπιασε το στόχο της παίρνοντας μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας που θα έχει κι άλλα δύσκολα παιχνίδια. Η χαλαρότητα πάντως το τέλος μετέτρεψε τον περίπατο σε μια πιο απλή νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 77’ και στο 82’ κάνοντας πιο απαλή την ήττα τους

Η Φήκη πήρε προβάδισμα στο 15΄, όταν από το σουτ του Σκόνδρα και την απόκρουση του  τερματοφύλακα  του Παναγρινιακού, έγινε αποδέκτης της μπάλας  ο Ιωάννου που καραδοκούσε πέτυχε το 1-0. Στο 24΄ οι Φηκιώτες διπλασίασαν τις επιτυχίες τους καθώς ο  Πολυζόπουλος με σουτ έξω απο την περιοχή έγραψε  το 2-0. Λίγο αργότερα στο 27’ ο  Σιαμαντάς είχε φάση και για τρίτο γκολ, αλλά  ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων απέκρουσε το σουτ  με την βοήθεια του δοκαριού. Ωστόσο η υπεροχή της Φήκης ήταν καταλυτική και  στο 40’ η νίκη κλείδωσε με το σουτ του Νίκου Σκόνδρα που από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 3-0 κάνοντας ιδανικό φινάλε για το ημίχρονο.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν έψαξαν να βρουν αντίδραση και είχαν μια καλή φάση με την προσπάθεια του Καλοκαίρη που έφυγε άουτ. Η Φήκη πάντως είχε καλύτερες κι πιο εύστοχες  εμπνεύσεις και στο 65΄ έφτασε στο καρέ τερμάτων καθώς ο νεοεισελθών Αποστόλης  Νικλητσιώτης πήρε έτοιμο γκολ από το γύρισμα του Σιαμαντά και έυκολα έγραψε το 4-0. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 77’ σε 4-1 ενώ στο 82 έφτασαν και στο τελικό 4-2.

Advertisement

Φήκη : Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Γιάννης Σκόνδρας , Ζήσης , Καλαμαράς, Τσιώλης, Σαμαντάς, Ν. Σκόνδρας , Πολυζόπουλος (54’ Απ Νικλητσιώτης), Ιωάννου.

Advertisement

Generated by Feedzy