Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η χαρά καλά κρατεί….

Η αναφορά έχει να κάνει με την χαρά και ικανοποίηση που εκδηλώνουν κάποιοι για την απόλυση συνάδελφων φύλαξης ( 7 προς το παρόν έρχονται και εστίαση και καθαριότητα σύνολο περίπου 60+ )..και αναφέρουν ότι δήθεν δεν γινόταν αλλιώς..τη στιγμή που σε νοσοκομεία (βλέπε Κομοτηνή Πτολεμαϊδα .κτλ)θα εξαντληθεί έστω η παράταση που υφίσταται μέχρι 30-6-23 διότι πάντα υπάρχουν ΛΥΣΕΙΣ..!!

Advertisement

Την λύση που βρήκαν εδώ ήταν ο ιδιώτης!! όπως λέει το πρόγραμμα που υπηρετούν …!! Έπρεπε και πρέπει να απαιτηθούν..να δοθούν..λυσεις παραμονής αυτών των συναδέλφων στο σύστημα υγείας ,τη στιγμή δε που και το κόστος τους είναι πολύ μικροτερο..και στο φινάλε..η παράταση τους ήταν μέχρι 30-6-23.. Ας περίμεναν..μπορούσαν …!! Aλλα το πρόγραμμα πρέπει να υλοποιηθεί ..πριν ο αλεκτωρ ..πει εκλογές!!!

Μην μας πετάνε το τυράκι…της δήθεν νομοθεσίας …που την αναλύουν όπως βολεύει…. Και οι νομοθεσίες ..αλλάζουν!!ανάλογα τις συνθήκες..εκτός μνημονίου πλέον και με πανδημία που βίωσε ο υγειονομικός κοσμος και ήταν εκεί!!

Advertisement

Θα μου πεις αυτοί δεν ήταν “σταθμάρχες”!!

Αυτοί έπρεπε να φύγουν…γιατί δεν τους κάθονται πλέον καλά οι ΣΟΧ..(που ήταν μια λύση…..για αρχη)

Advertisement

Καλούμε όσους διεκδικούν την εξουσία ..να δεσμευτούν..(αν και υπάρχουν τα προγραμματικά προγράμματα)ότι θα βρεθεί λύση …να πάρουν πίσω τις δουλειές τους …οι συνάδελφοι που απολύθηκαν..!!!

Advertisement

 Υ.Σ.Ερχεται η σειρά της Εστίασης….και ενώ θα απολύσουν 7 συναδέλφους κι εκεί…από την άλλη πόρτα την ίδια στιγμή προσλαμβάνουν μέσω ΟΑΕΔ 2 άτομα…για να ενισχύσουν την ιδιωτική πρωτοβουλία που θα αναλάβει.

Σε όλη την διάρκεια της πανδημίας οι συνάδελφοι αυτοί μέχρι και σήμερα δουλεύουν διπλοβαρδια ..χωρίς ρεπό..αλλά δεν υπήρχε τότε δυνατότητα προσωπικού μέσω ΟΑΕΔ μας λέγανε…!!! Τωρααα..πριν τις εκλογές ..και πριν αναλάβει ο ιδιώτης….”ως μάνα εξ ουρανού”βρέθηκε η άκρη.. Ας καταλάβει ο καθένας μας ..τι έπεται…

Advertisement

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy