Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η hot Στέλλα Μιζεράκη ποζάρει στην πισίνα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα…

Την hot Στέλλα Μιζεράκη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Power Of Love, στο οποίο μάλιστα μαζί με τον τότε σύντροφο της και αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα, είχαν κερδίσει το έπαθλο.

Η hot Στέλλα Μιζεράκη είναι ίσως η μόνη παίκτρια που συνεχίζει να έχει μεγάλη απήχηση από όλους τους παίκτες του ριάλιτι της αγάπης, αφού κατάφερε και άρπαξε από τα μαλλιά την αναγνωρισιμότητα που της πρόσφερε το παιχνίδι.

Είναι μια από τις πιο γνωστές influencer στο instagram και μάλιστα έχει δημιουργήσει και την δική της κολεξιόν με ρούχα. Με τίτλο STELLA’S CLOTHING COLLECTION.

Εδώ και χρόνια έχει σχέση με τον γνωστό Youtuber Dr. Χταπόδια και παρότι την έχουμε δει πολλές φορές ως νυφούλα στο instagram. Το ζευγάρι δεν φαίνεται να έχει σκοπό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Advertisement

Επειδή όμως σίγουρα θα πάνε διακοπές η Στέλλα από τώρα μας ζαλίζει με τα hot προσόντα της. Μέσα από τον hot λογαριασμό της στο instagram, φορώντας ένα εντυπωσιακό καυτό μαύρο μαγιό, ποζάροντας η ίδια μέσα από την πισίνα.

Το αποτέλεσμα εκτός από καλοκαιρινό, είναι όπως θα δείτε και πολύ hot

Πηγή: hot-news.gr

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy