Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 18χρονος που μαχαίρωσε τον πατριό του – «Έτσι θόλωσε το παιδί»

Με ένα μαχαίρι στα χέρια ο 18χρονος επιτέθηκε στον 36χρονο στη Θεσσαλονίκη και τον έστειλε τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Συνολικά του κατάφερε 10 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του. Αιτία όπως είπε, το γεγονός πως ο πατριός κακοποιούσε τη μητέρα του…

Ελεύθερος, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ο 18χρονος που συνελήφθη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 36χρονο πατριό του, επειδή, όπως ανέφερε, κακοποιούσε τη μητέρα του.

Για την περίπτωσή του ορίστηκε δικάσιμος για τον προσεχή Ιούνιο, στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 36χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Όπως λέει στο newsit.gr, ο παππούς του 18χρονου που συνελήφθη για την επίθεση, η ζωή του γαμπρού του σώθηκε για λίγα μόνο εκατοστά. Αν όπως μας λέει τα χέρια του εγγονού του, ήταν μεγαλύτερα, τα τραύματα που του προκάλεσε με το μαχαίρι θα ήταν πιο βαθιά και ίσως είχαν αποδειχθεί μοιραία. Ο στενός συγγενής δράστη και θύματος λέει για τον 18χρονο πως είναι ένα καλό παιδί που όμως δεν άντεχε να βλέπει τη μητέρα του χτυπημένη. Αυτό όπως τονίζει έγινε και χθες. Ο νεαρός επέστρεψε σπίτι, είδε την 43χρονη να έχει υποστεί βία από τον σύζυγό της και το μυαλό του θόλωσε.

Advertisement

«Χθες το βράδυ ο εγγονός μου είδε την μητέρα του χτυπημένη και έγινε το έλα να δεις. Επιτέθηκε στον γαμπρό μου. Έχουν υπάρξει ξανά μικρότερα προβλήματα μεταξύ της κόρης μου, του γαμπρού μου και του παιδιού. Έχουν γίνει φασαρίες. Στην κουζίνα του σπιτιού, είχε η κόρη μου ένα μικρό μαχαίρι. Τι ακριβώς έγινε και πως πήρε στα χέρια του το μαχαίρι δεν γνωρίζω. Όλοι τους, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους και ο γαμπρός και ο μικρός.

Με τον εγγονό μου έχουμε άλλη σχέση. Μου έλεγε πολλές φορές τι γινόταν. Είναι καλό παιδί. Αν ήτανε 1,5 ποντο πιο μακρύ το μαχαίρι, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο σοβαρά. Ευτυχώς δεν κινδύνεψε σοβαρά κανείς» λέει στο newsit.gr, ο παππούς του 18χρονου που συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου (16-04-2022). Όταν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έφτασαν ταχύτατα στην περιοχή που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες και του πέρασαν χειροπέδες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 18χρονος που μαχαίρωσε τον πατριό του – «Έτσι θόλωσε το παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy