Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης – «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου»

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη, και όλη η Ελλάδα, ύστερα από την είδηση θανάτου ενός ακόμα μικρού παιδιού στο νοσοκομείο. Πρόκειται για το δεύτερο θάνατο ανήλικου μέσα σε λίγες μέρες.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη έχασε τη ζωή του μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένα αγόρι μόλις 7 ετών, που έφτασε σε άσχημη κατάσταση στα επείγοντα. Λίγες μέρες πριν η 3χρονη Κατερίνα άφησε την τελευταία πνοή της στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ύστερα από νοσηλεία στο «Ιπποκράτειο». Οι γιατροί δεν μπορούν με βεβαιότητα να πουν τι κρύβεται πίσω από τους θανάτους των παιδιών.

Η μητέρα της 3χρονης Κατερίνας μίλησε στο Mega λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου να μάθουν τι έχει συμβεί με τα παιδιά τους εν έτει 2022, επισημαίνοντας πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνονται στο φάκελο που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η κατάστασή της 3χρονης ήταν πολύ βαριά μια ημέρα πριν αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου κατέληξε.

Advertisement

 

«Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτη 2022. Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιής παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό» δήλωσε η τραγική μητέρα.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης – «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy