Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: «Πυροβόλησα τον σκύλο αλλά δυστυχώς πέτυχα τον άνθρωπο» – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Απίστευτες καταστάσεις και δικαιολογίες στη Θεσσαλονίκη, με έναν 42χρονο να χαροπαλεύει. Ο δράστης τον μετέφερε σε νοσοκομείο και εξαφανίστηκε. Οι πυροβολισμοί ξεσήκωσαν μια ολόκληρη περιοχή…

Πυροβολισμοί, τρόμος και ένας άνθρωπος να χαροπαλεύει στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν 42χρονο που σωριάστηκε σε μια λίμνη αίματος, χωρίς να ξέρει από πού του είχε έρθει. Όπως διαπιστώθηκε δράστης ήταν ένας 54χρονος που τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς. Ένα άτομο, που είπε ότι έβαλε στο στόχαστρο ένα σκύλο αλλά από λάθος πέτυχε τον άνθρωπο.

Συνελήφθη στην περιοχή της Σίνδου 54χρονος, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά 42χρονο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες (13-05-2022) ο 54χρονος μετέβη σε πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων στο Καλοχώρι, ιδιοκτησίας του 42χρονου φίλου του και πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ακολούθως, ο 54χρονος τον μετέφερε σε Κέντρο Υγείας και αποχώρησε. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός του δράστη ήταν να πυροβολήσει τον σκύλο του 42χρονου, ο οποίος τον είχε δαγκώσει.

Advertisement

Το κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν σε άλλη πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Πυροβόλησα τον σκύλο αλλά δυστυχώς πέτυχα τον άνθρωπο» – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Generated by Feedzy