Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ισοπαλία στο ντέρμπι, νίκες ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδωσαν μεγάλη μάχη για το «τρίποντο», αλλά στο τέλος κανείς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάπως έτσι έχουμε παράταση στην αγωνία, γνωρίζοντας πλέον την ομάδα που έχει στα χέρια του τον τίτλο.

Αυτή είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «κλείδωσε» το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την ΑΕΚ κι πορευτεί μόνο με νίκες μέχρι το φινάλε, τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, δίχως να τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα της «Ένωσης».

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας δύο δοκάρια με τον Τσούμπερ. Όσο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν ως κορυφαία ευκαιρία την ευκαιρία του Σπόραρ στο 45ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται για τη φάση του Ρότα στο 12ο λεπτό, όπου δεν δόθηκε ούτε φάουλ, ενώ στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Μουκουντί θα έπρεπε να είχε αποβληθεί σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Advertisement

Στο φινάλε αυτό που μένει είναι ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν μια τρομερή μάχη, σε ένα ντέρμπι που δεν είχε ποιότητα, αλλά είχε ένταση, δυνατές μονομαχίες και «νικητή» το «τριφύλλι».

Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας (Πορτογαλία) Κίτρινες: Μάγκνουσον, Κουρμπέλης – Μουκουντί, Γιόνσον, Βίντα, Μάνταλος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (89΄ Βέρμπιτς), Τσέριν (46΄ Μαντσίνι), Παλάσιος (72΄ Τσοκάι), Μπερνάρντ (59΄ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (59΄ Ιωαννίδης).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (10΄ λ. τρ. Πινέδα), Χατζισαφί, Γιόνσον (69΄ Σιμάνσκι), Γαλανόπουλος (75΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (75΄ Άμραμπατ), Ελίασον (75΄ Φερνάντες), Τσούμπερ, Γκαρσία.

 

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο, ήθελε να αφήσει πίσω του τις τρεις σερί ήττες και τις κακές εμφανίσεις. Το πέτυχε και με χαρακτηριστική άνεση αλλά και εμφατικά. Το τελικό 5-0 λέει τα πάντα για το πώς κύλησε η αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να έχουν όρεξη και κίνητρο λόγω πληγωμένου εγωισμού, έτσι οι φιλοξενούμενοι απλά είχαν το ρόλο κομπάρσου.

Ντέρμπι με τα όλα του, χορταστικό ματς στην Τούμπα και επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί του μαχητικότατου Άρη. Οι γηπεδούχοι έκαναν ανατροπή καθώς βρέθηκαν να χάνουν, ισοφαρίστηκαν και τελικά κατόρθωσαν να σημειώσουν «χρυσό» γκολ που τους κρατά «ζωντανούς» στο κυνήγι της 3ης θέσης.Τάισον, Σβαμπ (πεν.), Ζίβκοβιτς, οι σκόρερ των νικητών – Καμαρά και Νταρίντα τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Advertisement

 

Ολυμπιακός-Βόλος 5-0
ΠΑΟΚ-Άρης 3-2
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0
Βαθμολογία Play Off 
1. Παναθηναϊκός 76
2. ΑΕΚ 76
3. Ολυμπιακός 66
4. ΠΑΟΚ 63
5. Άρης 47
6. Βόλος 40
Η συνέχεια  3 Μαΐου 2023
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Άρης-Βόλος
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Advertisement

Generated by Feedzy