Follow Us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Και πάλι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Κώστας Σκρέκας, στην επίσκεψη στο εργοτάξιο του βόρειου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Ε-65

Ο Τρικαλινός Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, βρίσκεται για δεύτερη μέρα δίπλα στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψη του στον Ε65, τον αυτοκινητόδρομο της Δυτικής Ελλάδος που βγάζει από την απομόνωση τη Δυτική Θεσσαλία, τα Τρίκαλα αλλά και τη Δυτική Μακεδονία.

Advertisement

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο πνοής που θα «απογειώσει» την οικονομία των Τρικάλων αλλά και των περιοχών στη Δυτική Μακεδονία αφού μειώνει έως και μία ώρα την απόσταση της Αθήνας από τα Γρεβενά και την Κοζάνη.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που επισκέπτομαι σήμερα το ζωντανό εργοτάξιο του βόρειου τμήματος του Ε65. Ενός δρόμου κομβικής σημασίας για τη Θεσσαλία, ειδικά για τη Δυτική Θεσσαλία, καθώς θα συνδέσει επιτέλους τη Θεσσαλία με την Εγνατία οδό, ενός δρόμου εξαιρετικά σημαντικού για τη Δυτική Μακεδονία, θα έλεγα για την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας συνολικά.

Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι το έργο αυτό, όπως είπε και ο Υπουργός, ήταν ένα έργο πρακτικά ξεγραμμένο. Όταν ήρθαμε στα πράγματα είχε πολύ μεγάλες δυσκολίες, που αφορούσαν την ανάμειξη της Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν είχε και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ασχοληθήκαμε με πολύ μεγάλη επιμονή με το έργο αυτό, ξεμπλοκάραμε τις σχετικές διαδικασίες σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εξασφαλίσαμε και πλήρη χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης», τόνισε σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας στον πλευρό του τον Τρικαλινό Υπουργό Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy