Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καντζούρης: «Χτίσαμε ένα υγιές σύνολο, θέλουμε τον κόσμο και στα playoffs»

Ο Κολοσσός τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια της Basket League και πλέον προετοιμάζεται για τα play offs. Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τη φετινή πορεία αλλά και για τα ματς που έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο της Basket League: «Αναμφίβολα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα και τη θέση που είχαμε στην κανονική περίοδο. Παίξαμε μπάσκετ με χαρακτήρα και προσωπικότητα και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Λειτουργήσαμε ως ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Έχουμε παίκτες που είναι καλοί χαρακτήρες και έτσι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας πιστώνεται σε εκείνους. Μπροστά μας τώρα έχουμε τα playoffs και ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα δεν μετράει πια. Τώρα, θα πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να αποβάλουμε τα δύσκολα».

Αν πίστευε από την αρχή ότι η μέχρι τώρα η πορεία της ομάδας θα ήταν τόσο επιτυχημένη: «Από την αρχή της σεζόν είπαμε ότι θα το πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ένα υγιές σύνολο από την αρχή και παρά τα όσα προβλήματα προέκυψαν στην πορεία, αυτό έμεινε όρθιο. Μίλησε ο χαρακτήρας των παικτών και η εικόνα που είχαν από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ανταποκρίθηκαν στα “θέλω μας” και έτσι κατέκτησαν την 3η θέση που είναι ιστορική για το σωματείο μας».

Advertisement

Την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο έπειτα από καιρό λόγω του κορωνοϊού: «Ο Κολοσσός H Hotels είναι υπόθεση όλου του νησιού της Ρόδου. Για περίπου δύο χρόνια στερηθήκαμε τον κόσμο και ήταν κάτι που δεν μας άρεσε καθόλου. Ευτυχώς, φέτος είχαμε τη συνδρομή του κόσμου, που μας δίνει επιπλέον κίνητρο και γι’ αυτό περιμένουμε τη βοήθειά του και στα δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν για τα playoffs».

Advertisement

Generated by Feedzy