Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελίες του Τάσου Χατζηβασιλείου της ΝΔ για συμμετοχή βουλευτή του ΚΙΝΑΛ σε γιορτή της ψευδομουφτείας στην Ξάνθη

Κατηγορίες εναντίον του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν εξαπολύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Με ανάρτησή του στα social media, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως αυτός του ΚΙΝΑΛ πήρε μέρος σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης.

Σε αυτή βρισκόταν και ο Τούρκος πρόξενος με φόντο μια τουρκική σημαία. Ο κ. Χατζηβασιλείου ζητά να απαντήσει το ΚΙΝΑΛ το αν τα γνωρίζει αυτά και αν τα γνώριζε ότι θα βρεθεί εκεί, αλλά και να πάρει θέση.

«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του @kinimallagis Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση».

Advertisement

Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του @kinimallagis Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση. pic.twitter.com/5qE8L4FZPc

— Tasos Chatzivasileiou (@tasos_chatziv) April 15, 2022

To άρθρο Καταγγελίες του Τάσου Χατζηβασιλείου της ΝΔ για συμμετοχή βουλευτή του ΚΙΝΑΛ σε γιορτή της ψευδομουφτείας στην Ξάνθη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy