Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΚΕ : «Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» 

Όποιον απλό άνθρωπο και να ρωτήσεις, ένα πράγμα θα σου πει με το ένστικτο: «Όποιος και να βγει τα ίδια θα κάνει». Το ζήσαμε, άλλωστε, ξανά και ξανά και έχουν δίκιο. Αυτό λέει το ΚΚΕ. Ότι όλοι οι άλλοι συμφωνούν στα κρίσιμα, αυτά που καθορίζουν τη ζωή μας. Γι’ αυτό κι έχουν κοινό πρόγραμμα, αφού είναι ταγμένοι να υπηρετούν αυτό το σύστημα και τους στόχους αυτών που έχουν την πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι κάθε λογής «επενδυτές»-ληστές!

Advertisement

Οι χιλιάδες εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι μαθητές Λυκείου που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, οι νέοι που σπουδάζουν, οι γυναίκες που σηκώνουν διπλά και τριπλά βάρη στη δουλειά και στην οικογένεια, όλοι αυτοί ξέρουν καλά μέσα τους ότι δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να περιμένουν, από την όποια κυβέρνηση σχηματιστεί, ανάμεσα στα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και από διάφορους πρόθυμους συνεταίρους.

«γιατί να ψηφίσω ΚΚΕ;»

Advertisement

– Γιατί σταθερότητα για τον λαό, τη ζωή και τα δικαιώματά του σημαίνει δυνατό ΚΚΕ απέναντι στην αντιλαϊκή σταθερότητα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που είναι ο δρόμος που φέρνει ανασφάλεια και αστάθεια στη ζωή του λαού και της νεολαίας. Γιατί η οργή πρέπει να γίνει δύναμη αγώνα. Γιατί παρά τις διαφορές τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στα «μεγάλα», ενώ τσακώνονται για το «ποιος» και «πώς» θα κυβερνήσει, αφού η πολιτική που θα ασκήσουν είναι δεδομένη.

ΚΚΕ για να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια που ετοιμάζουν με τα διάφορα κυβερνητικά σχήματα που διαφημίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, που όμως θα υλοποιήσουν -όπως και στην Ευρώπη-  τις ίδιες αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων. Γιατί το ΚΚΕ δεσμεύεται μόνο από τα συμφέροντα του λαού και των εργαζομένων, δεν ξεπληρώνει γραμμάτια στην εγχώρια και διεθνή ελίτ. Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ.

Advertisement

Παρά το γεγονός ότι οι πολίτες βίωσαν μια υπερδεκαετή οικονομική κρίση -την οποία διαδέχθηκε η υγειονομική και στη συνέχεια η ενεργειακή κρίση- τα ποσοστά του ΚΚΕ καταγράφονται σταθερά, παρά τις όποιες μικρές αυξομειώσεις. Τι φταίει -κατά τη γνώμη σας- για το γεγονός ότι το κόμμα που εκπροσωπείτε δεν αύξησε την εκλογική επιρροή του μέσα σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια;

Advertisement

Ο στόχος μας είναι ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, όσο γίνεται πιο ψηλά γιατί αυτό θα είναι κέρδος για τον ίδιο τον λαό που θα είναι έτσι πιο δυνατός απέναντι στην όποια επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση. Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς οι οποίοι έχουν αντικειμενικό συμφέρον από την πολιτική μας πρόταση, ανεξάρτητα που τοποθετούν οι ίδιοι τον εαυτό τους, «αριστερά», «δεξιά», στο «κέντρο». Είναι η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας. Εργαζόμενοι που μας έχουν αναδείξει σε δεύτερη δύναμη σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, είναι άνεργοι, βιοπαλαιστές, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, νέοι, φοιτητές, για παράδειγμα, οι οποίοι νιώθουν κερδισμένοι με την πρωτιά για ακόμα μια χρονιά της «ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ» στις φοιτητικές εκλογές. Όλοι τους καταλαβαίνουν πως το βράδυ των εκλογών, αν το ΚΚΕ είναι πολύ πιο δυνατό, θα νιώθουν κερδισμένοι.

Ξέρουν ότι εμείς δεν πρόκειται να «τα γυρίσουμε» μετά τις εκλογές και να κάνουμε άλλα από αυτά που λέμε προεκλογικά. Εκτιμούν τη στάση μας ότι δεν θα στηρίξουμε ούτε θα δείξουμε ανοχή στην επόμενη κυβέρνηση όποιο χρώμα κι αν έχει, θα βρεθούμε απέναντί της στο πλάι του λαού για να αντιπαλέψουμε. Σε όλους αυτούς λέμε πως τώρα η σκέψη μπορεί να γίνει απόφαση και η απόφαση πράξη, δηλαδή να φτάσουν στην κάλπη και να «ρίξουν» ΚΚΕ.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy