Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

«Κλείνει» ο Θεολόγου στον ΑΟΤ

Ο Παναγιώτης Θεολόγου είναι μία ανάσα από το να κλείσει στον ΑΟΤ. Μετά την διάλυση της Ξάνθης από την οποία φέρεται να είχε εξαιρετική πρόταση είδε με καλό μάτι την πρόταση των Τρικάλων αφού δεν θέλει να απομακρυνθεί από την Λάρισα.

Ο Παντελής Θεολόγου γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1991 στη Γερμανία, όπου και παρέμεινε μέχρι τα 4 του χρόνια.

Η καταγωγή του είναι από το Πληκάτι Κόνιτσας, αν και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα, όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Β’ τοπική κατηγορία, με την ομάδα του Ποσειδώνα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Δ’ τότε Εθνική, στο Σούλι Παραμυθιάς, ακολούθησε Αμβρακικός Βόνιτσας, Πρέβεζα, Εθνικός Αστέρας (11 συμμετοχές 1 γκολ) από τον οποίο πήγε στην Καλλιθέα το 2013 (20 συμμετοχές).

Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο, ο οποίος τον έδωσε δανεικό για την χρονιά 2014-15 στον ΟΦΗ, όπου υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία των ποδοσφαιριστών, και δεν κατάφερε να καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

Advertisement

Ο Παντελής Θεολόγου επέστρεψε στον Ατρόμητο (2 συμμετοχές) για να ακολουθήσουν ο Άρης Λεμεσού, χωρίς να αγωνιστεί, τα Χανιά (15 συμμετοχές 1 γκολ), ο Απόλλωνας Πόντου (33 συμμετοχές), Καραϊσκάκη Άρτας (25 συμμετοχές), Παναχαϊκή (4 συμμετοχές), Ασπρόπυργος αλλά λόγω της αναστολής, δεν κατέγραψε επίσημη συμμετοχή και η επιστροφή του στον Καραϊσκάκη Άρτας (20 συμμετοχές, 3 γκολ).

Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λάρισας σε 7 αγώνες πρωταθλήματος της SL 2 και 4 κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 είχε αποκτηθεί από τον ΑΟΤ, ανακοινώθηκε, έπαιξε σε ένα δύο φιλικά αλλά τελικά αποχώρησε χωρίς συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy