Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κλοπ: «Θηρίο μέσα στην περιοχή ο Χάαλαντ»

Η Λίβερπουλ δεν είχε άλλα περιθώρια στη χθεσινή εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής με την Αστον Βίλα και επικράτησαν με 2-1.

Έστω και δύσκολα οι «κόκκινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν στο «Βίλα Παρκ» με 2-1, «έπιασαν» προσωρινά τους «πολίτες» στην κορυφή και δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League ελπίζουν σε «γκέλα» της Μάντσεστερ Σίτι σήμερα το βράδυ απέναντι στη Γουλβς στο «Μολινό».

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση των παικτών του, αλλά και για τον Ερλινγκ Χάαλαντ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σίτι:

«Ηταν μία τεράστια εμφάνιση στα μέσα Μαΐου. Ζήτησα από τα παιδιά να έχουν την ίδια σκέψη με εμένα. Συνεχίζουμε να καταδιώκουμε σαν τρελοί την Μάντσεστερ Σίτι.

Ξέρουμε πως χρειάζεται να κάνουμε μόνο νίκες. Ο Μανέ είναι μηχανή, του το είπα μετά τον αγώνα. Είναι τεράστιος παίκτης, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης».

Advertisement

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Χάαλαντ και τόνισε: «Πόσο καλύτερους τους κάνει; Πολύ. Δυστυχώς είναι μία μεγάλη μεταγραφή για τη Σίτι. Είναι πραγματικά θηρίο μέσα στην περιοχή».

Δείτε επίσης: Τα σημερινά (11/5) αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Κλοπ: «Θηρίο μέσα στην περιοχή ο Χάαλαντ»
Τα σημερινά (11/5) αθλητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα σημερινά (11/5) πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Μπράμπετς: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν αουτσάιντερ κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Γενικά αίθριος καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy