Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολοσσός: Νίκησε το Περιστέρι γράφοντας ιστορία

Ο Κολοσσός πέρασε από το Περιστέρι, εξασφάλισε την παρουσία του στην τετράδα της κανονικής περιόδου και «αγκάλιασε» την τρίτη θέση. Παράλληλα όμως ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του με τις έξι εκτός έδρας νίκες τις οποίες έφτασε μέσα από την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Είναι ο αριθμός με τον οποίο τελείωσε το αντίστοιχο κομμάτι της περιόδου 2011-12.

Τότε, με τον Βασίλη Φραγκιά στον πάγκο του, ο Κολοσσός είχε ρεκόρ 6-6 μακριά από τη Ρόδο. Φέτος βρίσκεται στο 6-5 αλλά για να ξεπεράσει την επίδοση της σεζόν 2011-12 θα πρέπει στο φινάλε της κανονικής περιόδου να σημειώσει και την πρώτη νίκη της ιστορίας του επί του Ολυμπιακού, από τον οποίο ηττήθηκε και στα 31 παιχνίδια στα οποία τον αντιμετώπισε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι Ρόδιοι έχουν σημειώσει φέτος περισσότερες εκτός έδρας νίκες από εκείνες που είχαν συνολικά στην προηγούμενη διετία αφού είχαν ρεκόρ 3-7 στη σεζόν 2019-20 και 1-10 στη σεζόν 2020-21.
Ο αγώνας που έδωσε ο Κολοσσός κόντρα στο Περιστέρι ήταν ο 400ός του στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League. Ο απολογισμός του σε αυτούς τους αγώνες ήταν 170 νίκες και 230 ήττες.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy