Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κολωνός: Οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής περνούν την πόρτα της ανακρίτριας

Νεότερες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς την Τρίτη (28/2) θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια άλλοι δύο γείτονες του Ηλία Μίχου, με τον έναν να είναι πρώην διαιτητής και τον άλλον οδοντοτεχνίτης.

Η μικρή αναγνώρισε τους δύο εν λόγω άνδρες, με τους ίδιους να αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, όπως είναι λογικό αναζητούνται και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ενώ ερευνάται το αν στην περιοχή υπήρχε κύκλωμα παιδεραστίας.

Στο μεταξύ συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λάπτοπ που κάποιοι προσπάθησαν να διαγράψουν, «σκανάρονται» από τα εγκληματολογικά της αστυνομίας.

Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι ο Ηλίας Μίχος φέρεται να έλεγε στους επίδοξους βιαστές ότι το κορίτσι δεν είχε οικογενειακή μέριμνα, προκειμένου να τους καθησυχάζει. Μάλιστα, πολλοί προφυλακισμένοι έχουν υποστηρίξει ότι έδιναν χαρτζιλίκι στη 12χρονη, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται σε κακή οικονομική κατάσταση.

Πάντως, ο Μίχος θα δώσει συμπληρωματική απολογία στις 6 Μαρτίου και αναμένεται να δοθούν περισσότερες απαντήσεις, αφού προς το παρόν δεν έχει πει πολλά πράγματα για την πολύκροτη υπόθεση.

Advertisement

Δείτε επίσης: Δικαστές ΣτΕ για Πολάκη: «Εμπαθείς και επικίνδυνες οι αναφορές του σε βαθύ κράτος»







Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy