Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδος: “Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτόγνωρα”

Πολύ αυστηροί οι έλεγχοι για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα λάβουν από 21.478 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ η ΕΠΟ θα έχει στη διάθεσή της 5.504 εισιτήρια.

Αυτό σημαίνει ότι στον τελικό της 21ης Μαΐου θα βρεθούν συνολικά 48.460 φίλαθλοι. Τα μέτρα ασφαλείας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι πολύ αυστηρά, με τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Γιάννινα να αναφέρει ότι θα είναι πρωτόγνωρα.

«Τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στον τελικό θα είναι πρωτόγνωρα ως προς την αυστηρότητά τους. Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και ουδείς θα πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο και χωρίς την ταυτότητά του. Θα διαθέσουμε πολύ μεγάλο αριθμό δυνάμεων και τα μέτρα θα είναι πρωτοφανή.

Θα γίνονται έλεγχοι από κάθε σημείο εκκίνησης μέχρι τις θύρες του Σταδίου. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τον Τελικό και αυτό θα κάνουμε» ανέφερε.

Advertisement

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

– Το άνοιγμα των θυρών συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 16:00, ενώ από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. έγινε σύσταση για προσέλευση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα από την έναρξη του Τελικού ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδό τους.

Αναφορικά με τα εισιτήρια των δύο φιναλίστ, συμφωνήθηκε:- Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα καθίσουν στις θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Α, 32, 33, 34, 35.- Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στις θύρες: 11Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22.- Κενές για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνουν οι θύρες 7Β, 8, 9, 10, 11Α, 24, 26, 28, 30, 31Β.

{DATE}

Δείτε επίσης: Πήρε προβάδισμα στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ ο ΠΑΟΚ

Advertisement

Κύπελλο Ελλάδος: “Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτόγνωρα”
Καρεμπέ: «Χωρίζαμε το ψωμί σε 18 κομμάτια, ονειρευόμουν να φάω ένα μήλο»
Φυλακές Μαλανδρίνου: Κρατούμενος μαχαίρωσε φύλακα – Ελάχιστα χιλιοστά από το νεφρό η μαχαιριά
Σαν σήμερα: Τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν στις 10 Μαΐου
Σήμερα η ανάρτηση στο Taxis των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ – Έως το τέλος Μαΐου η καταβολή της 1ης δόσης

Advertisement

Generated by Feedzy