Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κ. Πετρίδης: «Μετά από πολλά χρόνια στη ΔΕΘ είδαμε το ΠΑΣΟΚ να έρχεται στο επίκεντρο»

Το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πολιτευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Κώστας Πετρίδης, αναφέρθηκε στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

«Σήμερα είχαμε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη όπου είδαμε μια συγκέντρωση η οποία θύμιζε άλλες εποχές» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Μετά από πολλά χρόνια στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είδαμε το ΠΑΣΟΚ να έρχεται στο επίκεντρο της πολιτικής. Είδαμε έναν κόσμο με ενθουσιασμό και την παράταξη να ορθώνεται στα πόδια της και να είναι έτοιμη να παρουσιάσει το δικό της μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας.

Είδαμε επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη να παρουσιάζει ένα πραγματικά ορθολογικό και ουσιαστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα για τη χώρα, ώστε να βγουν οι πολίτες και η κοινωνία από το τέλμα που τους έχει φέρει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής και να επαναφέρουμε την κοινωνία και τον Έλληνα πολίτη στο προσκήνιο» σημείωσε κλείνοντας ο κ. Πετρίδης.

Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης από 86η ΔΕΘ: Το ΠΑΣΟΚ αναγεννάται εδώ, από την Θεσσαλονίκη (pics & vids)

Advertisement







Advertisement

Generated by Feedzy