Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάρισα: Επτά νεκροί από τη σύγκρουση τρένων – Δραματικές στιγμές – Δεκάδες τραυματίες και εγκλωβισμένοι

Δραματικές στιγμές για δεκάδες τραυματίες και εγκλωβισμένους επιβάτες της αμαξοστοιχίας η οποία λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο, λίγο έξω από τη Λάρισα.

Advertisement

Από τις πρώτες πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως προκύπτει ότι τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την σφοδρή σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.
Επισήμως, ο αριθμός των νεκρών δεν επιβεβαιώνεται διότι είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων και περίθαλψης των τραυματιών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00, στο ύψος του Ευαγγελισμού, κοντά στα Τέμπη.

Advertisement

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών. Πιο συγκεκριμένα, επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 17 οχήματα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η 8η ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και συνολικά 30 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και γιατροί απο Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη. Μετά από εντολή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, άνοιξαν τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Advertisement

Στο σημείο σπεύδουν και λεωφορεία για την παραλαβή των επιβατών, που είναι καλά στην υγεία τους.

Advertisement

Πηγή: protothema.gr

Advertisement

Generated by Feedzy