Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Τσικρικάς : Η φράση “όλοι φταίμε” του κ. Μητσοτάκη, δεν ταιριάζει σε Πρωθυπουργό αλλά σε φοβισμένο καιροσκόπο

Στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και την ώρα που θρηνούμε τους 57 νεκρούς μας, η κοινωνία βρίσκεται σε σημείου βρασμού και απαιτεί απαντήσεις και δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν σε ένα δυστύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί αλλά και για τις οικογένειές τους που πενθούν.

Advertisement

Σε μια τέτοια τραγωδία δεν χωρά στείρα κομματική αντιπαράθεση. Όμως η κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με ολόκληρη την κοινωνία, καθώς προσπαθεί να αποκρύψει την αλήθεια, να επιρρίψει ευθύνες σε πολιτικούς της αντιπάλους και να κάνει μακάβριους συμψηφισμούς. Η φράση “όλοι φταίμε” του κ. Μητσοτάκη, δεν ταιριάζει σε Πρωθυπουργό αλλά σε φοβισμένο καιροσκόπο, ο οποίος προσπαθεί στρέψει αλλού την οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας.

Με την στάση του αυτή ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να σύρει την χώρα στον βούρκο που βρίσκεται ο ίδιος και το κόμμα του και να δημιουργήσει ένα αφήγημα του τύπου “όλοι ίδιοι είναι”. Όχι! Δεν είμαστε ίδιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ. Όσο κι αν προσπαθεί η ΝΔ να σύρει στην λάσπη ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό, κάνοντας συνειδητά ζημιά στην χώρα, για να αποκομίσει το όποιο εκλογικό όφελος, δεν θα το καταφέρει.

Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τελειώσει και πέφτει με κρότο, γι’ αυτό γίνεται ολοένα πιο επικίνδυνη, πιο τοξική και πιο αυταρχική. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έρθει για να εκδικηθεί αλλά για να επουλώσει τις πληγές της χώρας, να φέρει δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς αλλά και για να οικοδομήσει την χαμένη εμπιστοσύνη μεταξύ πολίτη και πολιτείας.

Είναι η κρίσιμη ιστορική στιγμή που θα χαράξουμε την πορεία της Ελλάδας. Στις επικείμενες εκλογές αποφασίζουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την πατρίδα μας. Εξυγίανση στην πολιτική, εξυγίανση στην δικαιοσύνη, εξυγίανση στο κράτος, εξυγίανση στα ΜΜΕ. Είναι δικαίωμα, είναι ανάγκη αλλά είναι και υποχρέωσή μας να στείλουμε το ψέμα, την διαφθορά, την ανικανότητα και την τοξικότητα της ΝΔ στον κάλαθο των αχρήστων.

Advertisement

Στα δύσκολα οι Έλληνες είμαστε μαζί. Ερχόμαστε για να ενώσουμε και να δημιουργήσουμε. Με δικαιοσύνη για όλους!

Advertisement

Λευτέρης Τσικρικάς

Υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy