Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάικ Τζέιμς: Πολύ πιθανή η επιστροφή του στο NBA

Έτοιμος να επιστρέψει στο NBA φαίνεται πως είναι ο Μάικ Τζέιμς, έπειτα από το τέλος της φετινής χρονιάς, κατά την οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Μονακό.

Να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο μαγικό κόσμο του NBA είναι έτοιμος ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται αποφασισμένος να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο NBA, το οποίο και αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο. Μια ομάδα, η οποία θα μπορούσε να κάνει κίνηση για να τον εντάξει στο ρόστερ της είναι οι Μπρούκλιν Νετς. Ο Τζέιμς είχε μετακομίσει στο Μπρούκλιν στο τέλος της σεζόν 2021-2022, έπειτα από την απομάκρυνσή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αμέσως στους Νετς ανέπτυξε φιλικούς δεσμούς με τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος παρευρέθηκε τόσο στο Game 4 όσο και στο Game 5 της σειράς των playoff της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό. Οι «Νεοϋορκέζοι» δεν είναι καθόλου απίθανο να προσφέρουν συμβόλαιο στον Μάικ Τζέιμς, για να αποτελέσει τον τρίτο πόιντ γκαρντ της ομάδας.

Η 1η Ιουλίου είναι η ημερομηνία στο NBA, κατά την οποία βάσει συλλογικής σύμβασης εκινούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ομάδες και τους παίκτες. Σε κάθε πάντως περίπτωση, ο Τζέιμς μοιάζει έτοιμος να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλεντικού. Βάσει της ποιότητάς του μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy