Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μίλησε» η κεταμίνη: «Όταν έφτασαν οι γιατροί στη Τζωρτζίνα, είχε δράσει στο μέγιστο βαθμό»

«Έχουν οριστεί δύο πραγματογνώμονες, οι οποίοι καλούνται να συντάξουν μια καινούρια πραγματογνωμοσύνη και για την Ίριδα και τη Μαλένα και θα ανατρέπει τις αιτίες θανάτου που είχαν καταγραφεί μέχρι σήμερα, που θυμίζω ότι ήταν ηπατική ανεπάρκεια και αγενεσία φλεβοκόμβου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.

Επανέλαβε δε ότι στη μικρή Ίριδα όλα τα ευρήματα συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο επισημαίνοντας ότι «είχαμε αλλεπάλληλες δηλώσεις από τις ιατροδικαστές που τη είχαν εξετάσει, οι οποίες πλέον και οι ίδιες αποδέχονται τον ασφυκτικό θάνατο ως μοναδική αιτία θανάτου».

Τα ευρήματα για την κεταμίνη διαψεύδουν την Πισπιρίγκου

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, αναφέρθηκε και στον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως σημειώσε, τα ούρα και το αίμα, όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη δείχνουν ότι έχει περάσει αρκετός χρόνο μεταξύ της λήψης της ουσίας και του θανάτου το παιδιού.

Advertisement

Ο ίδιος τόνισε ότι «αυτό δε συνάδει με τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης ότι οι γιατροί τη χορήγησαν. Όταν πήγαν οι γιατροί, η ουσία είχε δράσει στο παιδί στον μέγιστο βαθμό».

Τέλος αναφερόμενος στα ευρήματα από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, ο κ. Λέων υπογράμμισε ότι αν αποδειχθεί ο δρόμος της κεταμίνης, δε θα υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο δράστης. «Από τι κατέληξε η Τζωρτζίνα είναι σίγουρο και από εμάς τους ιατροδικαστές δεν αμφισβητείται», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy