Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Κωνσταντάκη: «Έκανα ένα one night stand και ήταν απιστία»

«Κάνουμε αυτή την “άπιστη” ιστορία για να φύγουμε από μία σχέση που δεν θέλουμε»

Η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο Survivor, αλλά και την ερωτική της ζωή.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αρχικά, μίλησε για την αγάπη που τρέφει για το ραδιόφωνο.

«Το ραδιόφωνο το αγαπάω πολύ και έχω κάνει αρκετές φορές πρωινό. Το ραδιόφωνο είναι σαν εραστής μου, με την ηθοποιία νιώθω ότι είμαι παντρεμένη», δήλωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν στο Survivor, σίγουρα θα είχαν απαιτήσει οι τηλεθεατές μια έξτρα ψηφοφορία να αποχωρήσω. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Μου είχαν κάνει πρόταση στο πρώτο με τον Ντάνο. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ σαν συνθήκη και δεν το μετάνιωσα καν. Θα το έκανα αν έφτανα σε σημείο που θα πεινούσα πολύ, αλλά έχω τη μάνα μου για ένα πιάτο φαΐ. Θα ήμουν τόσο αντιπαθητική. Θα μου έβγαινε η γκρίνια, πολύς κακός εαυτός».

Advertisement

Όταν στη συνέχεια, η ηθοποιός κατευθύνθηκε προς το εξομολογητήριο, προειδοποίησε τον παρουσιαστή πως δεν θέλει να τη ρωτήσει τίποτα αναφορικά με το σεξουαλικό κομμάτι. Εκείνος ωστόσο, αθέτησε τη συμφωνία τους και τη ρώτησε αν έχει απιστήσει.

«Το θέμα της απιστίας είναι μεγάλη κουβέντα. Κάνουμε αυτή την “άπιστη” ιστορία για να φύγουμε από μία σχέση που δεν θέλουμε. Αλλά ναι, έκανα ένα one night stand και ήταν απιστία», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Μαντόνα: Πέθανε ο αδερφός της Anthony Ciccone







Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy