Follow Us

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μεξικό: Τραγωδία με 6 νεκρούς σε ποδοσφαιρικό γήπεδο

Σε τραγωδία κατέληξε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην πολιτεία Ιντάλγκο στο Μεξικό, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ, με απολογισμό τον θάνατο έξι ατόμων, τριών εκ των οποίων ήταν ανήλικοι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού, το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (14/05) στην πόλη Ατοτονίλκο ντε Τούλα, που βρίσκεται στην πολιτεία Ιντάλγκο, στο κεντρικό Μεξικό, περίπου 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, η ένοπλη επίθεση έγινε σε γήπεδο ποδοσφαίρου, την ώρα που γινόταν μία οικογενειακή ποδοσφαιριστή συνάντηση. «Ένοπλη επίθεση έγινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου γινόταν οικογενειακή αθλητική συνάντηση, με απολογισμό έξι νεκρούς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι, οι οποίοι φέρεται πως ήταν μεθυσμένοι, άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός και στην συνέχεια να τραπούν σε φυγή.

Advertisement

Από τους πυροβολισμούς, δύο άτομα βρίσκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ αργότερα, άλλοι τέσσερις υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο. Μάλιστα, δύο ακόμα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Advertisement

Generated by Feedzy