Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια ακόμα μαζική συγκέντρωση για Χατζηγάκη στο Γριζανο

Μαζική ακόμη μια φορά ήταν η προσέλευση ατόμων κάθε ηλικίας προκειμένου να ακούσουν τις απόψεις του υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μικέλη Χατζηγάκη στο μαγαζί “Sexy Butcher” στο Γριζάνο.

Advertisement

Προηγουμένως ο υποψήφιος Βουλευτής είχε περιοδεύσει σε Κλοκοτό, Αχλαδοχώρι, Κρήνη και Πετρωτό όπου συναντήθηκε με παλιούς και νέους φίλους που του εξέφρασαν την στήριξή τους στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στην ομιλία του στο Γριζάνο ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης τόνισε πως γνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι για τους αγρότες μας να αποζημιώνονται σύντομα, πως πρωταρχικός του στόχος είναι να γίνονται άμεσα οι αναγγελίες ζημιών από τον ΕΛΓΑ, που πρέπει να δείχνει ταχύτερα αντανακλαστικά, να προχωρά στην εκτίμηση των ζημιών και κυρίως να δρομολογεί πληρωμές προκαταβολών και εξόφληση των πληγέντων πριν την λήξη του έτους.

Advertisement

 “Επιπλέον, η μείωση των τιμών των πρώτων υλών, ο δραστικός περιορισμός των ελληνοποιήσεων ξένων προϊόντων, η κατασκευή μικρών αρδευτικών έργων και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών με στόχο την αύξηση και βελτίωση των προϊόντων είναι προτάσεις εφικτές που δίνουν ανάσες ανάπτυξης των μικρών και μεσαίων παραγωγικών μονάδων”, κατέληξε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, τονίζοντας πως αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο η στήριξη του γεωργικού και κτηνοτροφικού τομέα του νομού μας.

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy