Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Μίροτιτς και Χίγκινς έχουν τις περισσότερες συμμετοχές σε Final Four [pics]

Με εξαίρεση μόλις δύο παίκτες, οι περισσότεροι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν εμπειρία από Final Four, με τους Νίκολα Μίροτιτς και Κόρι Χίγκινς να μετρούν ήδη έξι και πέντε αντίστοιχα παρουσίες.

Η Μπαρτσελόνα θέλει στο Βελιγράδι να ανέβει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ έπειτα από το Παρίσι το 2010. Δώδεκα χρόνια είναι αρκετά για έναν σύλλογο του μεγέθους των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαθέτει ένα ρόστερ, το οποίο πέραν όλων των άλλων διακρίνεται και για την εμπειρία του.

Ο πιο έμπειρος από Final Four παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ του ισπανικού συλλόγου έχει ήδη βρεθεί σε έξι Final Four. Το φετινό Final Four θα είναι το έβδομό του συνολικά με τον ίδιο με την εμπειρία και την ποιότητά του να καλείται σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού να κάνει την διαφορά για τη Μπαρτσελόνα.

Την ίδια στιγμή, ο Κόρι Χίγκινς μετράει πέντε και ετοιμάζεται για το έκτο του Final Four. Τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό στην περιφέρεια της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο Άλεξ Αμπρίνες θα αγωνιστεί στο τέταρτο Final Four της καριέρας του, με τους Καλάθη, Ντέιβις και Σανλί να δηλώνουν έτοιμη για την τρίτη συμμετοχή τους σε Final Four.

Advertisement

 

Μόλις στο δεύτερο Final Four θα συμμετάσχουν οι Νίκολας Λαπροβίτολα, Ρόλαντς Σμιτς, Κάιλ Κούριτς, Σέρχι Μαρτίνεθ και Πιερ Οριόλα που έχουν ήδη ένα στο βιογραφικό τους ενώ για πρώτη φορά θα ζήσουν την εμπειρία ενός Final Four οι Ντάντε Έξουμ και Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Advertisement

Generated by Feedzy