Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπερτομέου: «Ο κόσμος είναι η δύναμη της Ευρωλίγκα»

Πριν την έναρξη των βραβεύσεων τηρήθηκε ενός λεπτούς σιγή στη μνήμη του Αντεμόλα Οκουλάγια, του Γερμανού μπασκετμπολίστα που πέθανε χθες.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου στο καλωσόρισμά του δήλωσε:

«Θυμάμαι πως πριν ένα χρόνο λέγαμε για τη χαρά που είχαμε για την επιστροφή του Final Four. Φέτος έχουμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά γιατί επιστρέφουν και οι φίλαθλοι. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ, και όχι στο Βερολίνο. Τον Ιανουάριο δεν ήμασταν σίγουροι αν θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε αυτή τη διοργάνωση μαζί με τους οπαδούς. Δεν γινόταν να έχουμε ακόμα ένα F4 χωρίς εκείνους. Θέλω να ευχαριστήσω το Βερολίνο για την κατανόηση και φυσικά το Βελιγράδι, και τον δήμαρχο που έκανε ότι μπορούσε για να είναι όλα έτοιμα εδώ.

Ήταν πολύ δύσκολα τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος σταδιακά οι κερκίδες γέμισαν και απέκτησαν χρώμα. Αυτή είναι η δύναμη της Ευρωλίγκα.

Advertisement

Είμαστε ευτυχείς γιατί και αυτά τα δύο χρόνια είδαμε την αφοσίωση του κόσμου. Απεδείχθη πως η διοργάνωση είναι συμπαγής και με τη στήριξη των οπαδών γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ζούμε δύσκολες στιγμές με τον πόλεμο, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως κάποιες ομάδες δεν κατάφεραν να τερματίσουν μαζί με τις άλλες για πρώτη φορά στα 22 χρόνια της διοργάνωσης.

Παρά τις προκλήσεις, αυτή την εβδομάδα αποστολή μας είναι να παρακολουθήσουμε μια απίστευτη εμπειρία μαζί με τους οπαδούς. Το πάθος που θα μεταφέρουν, και όλοι μαζί να βιώσουμε ένα εκπληκτικό F4. Αυτή είναι και η δέσμευση των ομάδων.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες, τους παίκτες και τους προπονητές. Όλες τις ομάδες για την εκπληκτική σεζόν που μας προσέφεραν. Κάθε παιχνίδι μετρά, είναι το μότο μας και το απέδειξαν φέτος.

Να δώσω συγχαρητήρια σε εκείνα τα άτομα που σε λίγα λεπτά θα βραβευτούν. Να εκφράσω ευγνωμοσύνη στους legends. Μας βοήθησαν να έχουμε αντίκτυπο και τέλος να ευχαριστήσω όλους τους εταίρους, χορηγούς και τα ΜΜΕ».

.

Advertisement

Advertisement

Generated by Feedzy