Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νάπολι – Σασουόλο 6-1: Με «ξέσπασμα» η επιστροφή στις νίκες

Έχοντας μείνει εκτός της… μάχης του τίτλου στη Serie A, η Νάπολι επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, “παρασύροντας” εντός έδρας την Κάλιαρι με 6-1.

Η Νάπολι συνέτριψε με 6-1 τη Σασουόλο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στα πρώτα 21 λεπτά της αναμέτρησης! Η νίκη αυτή όμως, μοιάζει να ήρθε αργά για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο φετινός τίτλος έχει χαθεί και οι “παρτενοπέι” απλώς «σφραγίζουν» το εισιτήριό τους για το Champions League της νέας περιόδου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 4’ με εξαιρετική κεφαλιά του Κουλιμπαλί, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 15’ με κεφαλιά του Οσιμέν. Λοσάνο (19′) και Μέρτενς (21′) ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Βέλγος επιθετικός πλάσαρε στο 54′ από κοντά τον Κονσίλι και διαμόρφωσε το 5-0, ενώ στο 80’ ήταν η σειρά του Ραχμάνι πέτυχε το τελευταίο τέρμα της Νάπολι στην αναμέτρηση. Στο 87’, ο Λοπέζ σημείωσε το γκολ της… τιμής για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Advertisement

Την ίδια ώρα, η βαθμολογικά αδιάφορη Βερόνα κατάφερε καίριο πλήγμα στην προσπάθεια της Κάλιαρι να παραμείνει στη Serie A, καθώς τη νίκησε 2-1 μέσα στη Σαρδηνία. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε στον πάγκο των γηπεδούχων, που περιμένουν πλέον τα ματς της Τζένοα και της Σαλερνιτάνα, για να δουν αν θα διατηρηθούν -έστω και οριακά- πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

To άρθρο Νάπολι – Σασουόλο 6-1: Με «ξέσπασμα» η επιστροφή στις νίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement

Generated by Feedzy