Follow Us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Σάρωσαν τους Χόρνετς οι Χοκς, πρόκριση για τους Πέλικανς [vids]

Τα play in του ΝΒΑ πλησιάζουν στο τέλος τους και αναμένουμε να δούμε ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην όγδοη θέση.

Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκαν άλλα δύο παιχνίδια για τα play in του ΝΒΑ. Οι Χοκς συνέτριψαν τους Χόρνετς με 132-103, ενώ οι Πέλικανς άφησαν εκτός τους Σπερς, καθώς επικράτησαν με 113-103.

Στο πρώτο χρονολογικά παιχνίδι, οι Χοκς υποδέχτηκαν στην Ατλάντα τους Χόρνετς. Οι «αετοί» έδειξαν από την αρχή τρομερό πρόσωπο. Ο Τρέι Γιανγκ, συνεχίζει να είναι ο ηγέτης της ομάδας του. Σήμερα τα ξημερώματα, είχε 24 πόντους, 3 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που πρωταγωνίστησε στην αναμέτρηση. Ο Κλιντ Καπελά ήταν φανταστικός, καθώς είχε 15 πόντους, 17 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Advertisement

Οι Χοκς, θα βρουν απέναντι τους τους Καβαλίερς, οι οποίοι «χάσανε» την 7η θέση από τους Μπρούκλιν Νετς.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Πέλικανς υποδέχτηκαν στη Νέα Ορλεάνη τους Σπερς. Οι γηπεδούχοι, επιβεβαίωσαν από την αρχή την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται εδώ και καιρό.

Οι Πέλικανς, πήραν σημαντική διαφορά από το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο, στο οποίο «κουβάλησε» ο ΣίΤζει ΜακΚόλουμ. Ο σταρ της Νέας Ορλεάνης, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Οι Σπερς το πάλεψαν, πήγαν να ανακάμψουν στην τελευταία περίοδο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο παίκτης που ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους, ήταν (όπως πάντα) ο Μάρει, ο οποίος είχε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Οι Πελικανς θα αντιμετωπίσουν τους Κλίπερς, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την 8η θέση της Δύσης.

Advertisement

Δείτε τα highlights των αναμετρήσεων:

Advertisement

Generated by Feedzy