Follow Us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκινάει το Roland Garros – Τι ώρα κάνει πρεμιέρα η Μαρία Σάκκαρη

Το Roland Garros ξεκινάει σήμερα (22/5), με το Παρίσι να φιλοξενεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες τα κορυφαία αστέρια του παγκοσμίου τένις.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο, την ώρα που ο βασιλιάς του χώματος, Ράφα Ναδάλ, το νέο μεγάλο αστέρι του τένις, Κάρλος Αλκαράθ κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσουν να εκθρονίσουν τον Σέρβο πρωταθλητή.

Η πρώτη μέρα του Roland Garros έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού πρεμιέρα κάνει η Μαρία Σάκκαρη. Πρώτο εμπόδιο για την Ελληνίδα τενίστρια είναι η 21χρονη Γαλλίδα Κλάρα Μπουρέλ, Νο.95 στον κόσμο.

Η αναμέτρησή τους θα αρχίσει περίπου στις 16.00 (Eurosport), μετά τα παιχνίδια Ζαμπέρ-Λινέτ και Αλιασίμ-Βαρίγιας, με τα οποία θα ανοίξει το φετινό πρόγραμμα στο Philippe Chatrier.

Advertisement

Η Μαρία Σάκκαρη είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τη νίκη, όμως κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο αγώνας του με τον Χουάν Ιγνάσιο Λοντέρο θα κλείσει το πρόγραμμα στο κεντρικό court.

Αύριο θα μπουν στη μάχη οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα κάνει ντεμπούτο της απέναντι στην Ντάρια Σάβιλ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, θα παίξει είτε αύριο, είτε την Τρίτη με τον Λορέντζο Μουζέτι.

Το πρόγραμμα στα μεγάλα courts

Philippe Chatrier (12.00)

Ζαμπέρ-Λινέτ

Advertisement

Αλιασίμ-Βαρίγιας

Μπουρέλ-Σάκκαρη

Λοντέρο-Αλκαράθ

Suzanne Lenglen (12.00)

Στίβενς-Νιεμέιερ

Advertisement

Ίσνερ-Αλίς

Ζβέρεφ-Όφνερ

Μλαντένοβιτς-Φερνάντες

Simonne Mathieu (12.00)

Ντέλιεν-Τιμ

Advertisement

Κανέπι-Μουγουρούθα

Φονίνι-Πόπιριν

Γκοφ-Μαρίνο

To άρθρο Ξεκινάει το Roland Garros – Τι ώρα κάνει πρεμιέρα η Μαρία Σάκκαρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Advertisement
Advertisement

Generated by Feedzy