Follow Us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πάργα: Αγγλίδα κατήγγειλε τον βιασμό της στην τουαλέτα μπαρ

Η κοπέλα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ένας 43χρονος τον οποίο γνώρισε κατά την διάρκεια μιας βραδινής εξόδου με την παρέα της, την ακολούθησε στην τουαλέτα ενός μπαρ όπου και την βίασε.

Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Πάργα δέχθηκαν την καταγγελία μιας νεαρής τουρίστριας που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 20χρονη από την Βρετανία, τη νύχτα της Πέμπτης διασκέδαζε με τις φίλες της στο μπαρ και, κάποια στιγμή, σηκώθηκε για να πάει στις τουαλέτες του καταστήματος. Όμως, ο 43χρονος την ακολούθησε και της επιτέθηκε κάνοντάς της χειρονομίες που εμπίπτουν στο νόμο περί βιασμού και προσέβαλλαν την γενετήσια αξιοπρέπεια της.

Το περίεργο είναι ότι η νεαρή Βρετανίδα πήγε το πρωί της Παρασκευής στην Αστυνομία για να υποβάλλει την καταγγελία και εξετάζεται για ποιο λόγο καθυστέρησε. Παράλληλα, διατάχθηκε η εξέτασή της από ιατροδικαστή. Στο μεταξύ, ο 43χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, στον οποίο αρνήθηκε την κατηγορία και υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της 20χρονης, που επίσης συνελήφθη. Και οι δυο θα απολογηθούν στον ανακριτή την Τρίτη.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κ. Οικονόμου έχει αρχίσει να μαζεύει τα περί 600 ευρώ – Ας πουν την αλήθεια στους πολίτες, η εξαπάτηση θα αποκαλυφθεί»

Advertisement

Πάργα: Αγγλίδα κατήγγειλε τον βιασμό της στην τουαλέτα μπαρ
Παιδικές κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ: Αιτήσεις μέχρι σήμερα το βράδυ
Γιορτή της Μητέρας: Το συγκινητικό ηχητικό αφιέρωμα του ΓΕΕΘΑ
Κως: Νέο προσφυγικό ναυάγιο με 106 μετανάστες – Ανάμεσά τους 20 παιδιά
Σκρέκας: Στις αρχές Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για την αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών

Advertisement

Generated by Feedzy